Skal du også på frimærkeudstilling i Hornslet i den kommende weekend?

Hvis du kan svare ja til spørgsmålet og ikke er vant til at gå på frimærkeudstilling, så kan du med fordel se denne lille video som Danmarks Filatelist Forbund netop har lavet med titlen Hvad er en frimærkeudstilling? en lille video der, hvis du er første gangs besøgende, vil klæde dig godt på og give dig en god baggrunds viden om det at udstille og gå på udstilling, så du allerede inden du træder ind i Hornslet Hallen i den kommende weekend, vil havde den grundlæggende viden om det at udstille og gå på udstilling.

Om videoen skriver DFF bl.a.:

Hvad er en frimærkeudstilling?

Har du nogensinde hørt om en frimærkeudstilling? Måske samler du selv på frimærker, men har aldrig besøgt en udstilling. Måske kender du nogen, der har fortalt dig om en frimærkeudstilling, eller at de udstiller deres frimærker, men ikke rigtig forstår, hvad de snakker om. Så er der nu hjælp at hente.

Vi har nemlig lavet en lille video der fortæller om, hvad er frimærkeudstilling egentlig er. Er det en helt ny verden for dig, og skulle du få lyst til at besøge en frimærkeudstilling, så har du muligheden allerede i den kommende weekend.

Den 4.-5. november afholdes den nationale frimærkeudstilling “Den muntre” i Hornslet. Udstillingen afholdes af Djurslands Filatelistiske Højskole og Hornslet Frimærkeklub, og der er åbent lørdag kl. 10-16 og søndag kl. 10-15.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til den Nationale Frimærkeudstilling ”Den muntre” i den kommende weekend.

Hilsen fra
udstillingsudvalget

-197D -17T -5M -20S

STØT VORES SPONSORE

Hoversponsorer

Om Erik Sørensen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED