Hvis man keder sig i sommervarmen…

Hvis man keder sig lidt i sommervarmen, og synes det er for varmt til at gøre noget ved samlingen, så er her et tip til noget, man kan opleve fra liggestolen i haven. David Feldman forsøgte at sælge en samling af forfalskeren – eller som han hellere selv vil kaldes – frimærkekunstneren Sperati på deres sidste auktion.

Der er tale om et lille album han kaldes Collection no. 1, med hele 235 forfalske mærker. Albummet gav han til sin datter Yvonne på hendes 28-års fødselsdag. Sperati mente ikke der var tale om forfalskningen, men om filatelistisk kunst. Samlingen kan ses på https://www.davidfeldman.com/dfsa-auctions/2024-spring-auction-series/sperati-forgeries/80000/sperati-all-world-sperati-stamp-collection-entitled-collection-no-1-a-stamp-approval-album-exhibitin/. Hvis man er mere interesseret i personen Sperati kan man se en lille video om ham på https://www.youtube.com/watch?v=qkKIgoHM9XE.

Hvis man keder sig meget og lige har 30.000-40.000 CHF, kan man selvfølgelig købe samlingen, da den ikke blev solgt på auktionen.

Af Otto Kjærgaard

 

Om Erik Sørensen

Se også

Er du jernbane- og posthistorisk interesseret?

Elsker du de gamle dage med bureauvogne på togene, der fungerede som mobile postkontorer? Samler …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED