Nedtællingen til årets største filatelistiske begivenhed på Djursland er nu for alvor i gang

-1841D -13T -1M -12S

DJURS 2019 og dermed Djurslands Filatelistiske Højskole og Hornslet FrimærkeKlub takker hermed alle, der ved deres støtte og hjælp har været med til at gøre det muligt at vi nu igen i 2019 kan holde en klubudstilling på Djursland.
Det være sig udstillingens sponsorer og annoncører, og ikke mindst alle jer der har anmeldt jeres eksponater til udstillingen.
For uden jeres støtte og deltagelse, både lokalt og på landsplan, havde vi ikke haft mulighed for igen at afholde Danmarks hyggeligste klubudstilling DJURS 2019 i Hornslet.
Også en stor tak til Rosengården i Hornslet for de igen i år stiller lokaler til rådighed for udstillingen.
Samtidig med denne tak vil vi fra udstillingsudvalget side, også benytte lejligheden  til at opfordre alle i det daglige om at støtte de, der ved deres sponsorat eller annonce har en stor andel af æren for, at vi fortsat kan holde liv i vore klubudstillinger på Djursland.

Men glem ikke at der også er mulighed for at gøren nogle gode handler på DJURS 2019, da både “Fyns Frimærke Service”og“Bjørn Nørskou” vil være tilstede på udstillingen  med deres store udvalg af frimærker, breve, postkort og mønter m.m.m., ligesom der også bliver lejlighed til at få sine samlinger eller gammelt arvegods vurderet, og hvis du finder vurderingen så god, at du evt. ønsker at sælge vil det også være muligt.
Så er der kun tilbage at sige, at vi håber at vi ses til et par hyggelige dage på DJURS 2019 den 30. – 31. marts 2019 på Rosengården Hornslet, Tingvej 22, 8543 Hornslet.
Vi glæder os til at hilse på dig og få en snak om vor fælles hobby.

Udstillingens hovedsponsor:

Ud over udstillingens hovedsponsor har alle disse også støttet DJURS 2019

Om Erik Sørensen

Se også

Den, der ager med stude…..

Helt tilbage fra 1700-tallet har det franske postvæsen haft den service, der hedder poste restante. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED