FORSIDE / Fortrolighedspolitik Beskyttelse af personlige oplysninger // Product & Privacy Policy

Fortrolighedspolitik Beskyttelse af personlige oplysninger // Product & Privacy Policy

Introduktion
Når du besøger www.djursfilateli.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Se vejledning: http://www.aboutcookies.org/how-to-control-cookies/

Hvis du sletter eller blokerer cookies du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics
  • Google Tag Manager
  • Google Remarketing
  • WordPress

 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, udfylder en formular eller undersøgelse etc.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og oplysninger forbundet med tilmelding af vores klubudstillinger i samarbejde med ’Hornslet FrimærkeKlub’ og betalingsoplysninger ved medlemskab af ’Djurslands Filatelistiske Højskole’ eller deltagerbetaling ved arrangementer foreningen udbyder. Det vil typisk være i forbindelse med udfyldelse af en formular.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de relevante annoncer på google og andre tredje part websites, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU, Norge eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@djursfilateli.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.


Udgiver
Websitet ejes og publiceres af: Djurslands Filatelistiske Selskab med ansvaret nyhedsportalen redaktionelle indhold.

Ansvarsfraskrivelse

Djurslands Filatelistiske Selskab har indgået aftale med de lokale filatelistiske foreninger på Djurslands om hosting af eks. klubbens, informationer, vedtægter og kontaktinformationer. Den enkelte klub/forening vil derfor altid have ansvaret for, at persondataloven opfyldes jf. Justitsministeriet og Datatilsynet reglement.

  • Djurslands Filatelistiske Højskole
  • Ebeltoft og Omegns Frimærkeklub
  • Grenaa og Omegens Frimærkeklub
  • Hornslet FrimærkeKlub
  • Rougsø Frimærkeklub

Kontakt os: https://djursfilateli.dk/kontakt

DOWNLOAD VORES PRIVATLIVSPOLITIK

 

error: © 2009 - 2018 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED