Så er det lige før det sker

Med under to døgn til at den Nationale Frimærkeudstilling “Den muntre” slår dørene op, er udstillingsudvalget op hjælperne nu ved at finde arbejdstøjet frem

I aften kl. 19:00 begynder arbejdet med at bygge udstillingen op i Hornslet Hallen, så dommerne i morgen fredag kl. 12:00 kan påbegynde deres arbejde med at bedømme de udstillede eksponater. Fredag mellem 12:00 og 17.00 bliver der livlig aktivitet i hallen, da vil alle selvopsættere og handlerne i en jævn strøm møde ind for sætte egne eksponater op, og opbygge deres salgstande så alt er klar til at modtage dig som besøgende på lørdag den 4. november kl.10:00, hvor udstillingen åbner.
Så glæd dig til årets filatelistiske oplevelse i Danmark, hvor du får lejlighed at nærstudere ikke mindre end 66 spændende eksponater fordelt på over 300 rammesider.
Du kan på udstillingens hjemmeside se både hvilke eksponater og hvilke handlere der kommer på udstillingen.

Derudover afholdes der også en række Networks møder i forbindelse med udstillingen, som du har mulighed for at deltage i.
Ligesom der i løbet af de to dage vil blive afholdt 8 mini foredrag ude ved eksponaterne.

Alt sammen kan du læse mere på udstillingens hjemmeside her

Så vi glæder os til at byde dig velkommen til en hyggelig weekend til “Den muntre” og ikke mindst til Danmarks hyggeligste udstilling i Hornslet Hallen, Stadionvej 4, 8543 Hornslet.

Vi ses.

-197D -18T -40M -58S

Om Erik Sørensen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED