Frimærkeklubber i Syd- og Sønderjylland

Frimærkeklubberne i Syd- og Sønderjylland er nu gået i samarbejde om at fremme interessen for frimærker og filateli i det nordsjællandske område.

Mange frimærkesamlere sidder blot der hjemme, og er måske ikke klar over, at der findes adskillige frimærkeklubber i området, hvor de kan hente hjælp, inspiration, finde bytteforbindelser, lære om at udstille frimærker, låne kataloger, og professionelle hjælpemidler – så som vandmærkesøger, takkemåler og lup.
Man behøver ikke være ekspert for at være medlem af en frimærkeklub, men der er chance for at blive det! Meld dig ind – vi hjælper dig gerne!

Skulle du få lyst til at melde dig ind i en af områdets frimærkeklubber, vil du opnå en række fordele som frimærkesamler.

En af disse er Dansk Filatelistisk Tidsskrift, som udkommer 6 gange pr. år. Et medlemsblad på 80 sider, der indeholder spændende og lærerige artikler, rubrikannoncer med køb – salg og bytte. Informationer om byttedage og udstillinger, læserbreve samt meget, meget andet.  Et blad der, som frimærkesamler, er meget svær at undvære.

At samle frimærker – en spændende hobby
Før i tiden sagde man, at frimærkesamlere var nogle gamle, støvede mænd, som sad med deres lup og pincet, og studerede deres frimærke samling aften efter aften. Luppen og pincetten bliver stadig anvendt, men tiderne har ændret sig meget indenfor det – at samle frimærker.

Tag et kig indenfor hos Syd og Sønderjyllands 9 frimærkeklubber:

Frimærkeklubberne er beliggende i trekantsområdet med Vejle i Nord, Esbjerg i Vest – Sønderborg i Syd.

1- Aabenraa Frimærkeklub
2- Esbjerg Filatelistklub
3- Fredericia Frimærkeklub
4- Frimærkeklubben Sydvest Esbjerg
5- Grindsted Frimærkeklub
6- Sønderborg Frimærkeklub
7- Vejen og Omegns Frimærkeklub
8- Vejle Frimærkeklub
9- Haderslev Frimærkeklub

Er du interesseret i at samle frimærker?
Vil du gerne lære at udstille din samling?
Vil du gerne have kontakt med andre med samme interesse som dig?
Vil du gerne have lettere ved at finde bytteforbind-elser?
Vil du gerne vide noget mere om frimærkernes vandmærker?
Vil du gerne vide mere om varianter og fejl?
Vil du vide noget mere om de tofarvede?
Vil du gerne have noget mere hjælp og vejledning?

Kan du sige ja! til nogle af disse spørgsmål, skulle du melde dig ind i en af frimærkeklubberne i Syd- og Sønderjylland.

Vejle, Fredericia og Kolding frimærkeklubber arrangerer i samarbejde med Middelfart frimærkeklub områdets store byttedag med auktion og handlerstande – bedre kendt som Trekantbytte.

Se mere om de enkelte klubber og deres evt. hjemmeside her

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED