Fokus på filatelien på Djursland

NY HJEMMESIDE: ‘djursfilateli.dk‘ Djurslands Filatelistiske Selskab samler fem selvstændige foreninger og klubber inden for filatelien i samarbejde på en hjemmeside.

PRESSEMEDDELELSE
De. 9. maj havde Djurslands Filatelistiske Selskab inviteret de 4 Djurslands klubber og Højskolens bestyrelser og medlemmer til en intro aften i Hornslet idræts- og kulturcenter.
En intro aften med det ene formål, at demonstrer Djurslands nye filatelistiske hjemmeside. En hjemmeside der har til formål, at samle alle filatelistiske aktiviteter på Djursland på et sted.
I løbet af aftenen blev hjemmesiden, med alle de muligheder og tilbud den giver filatelien på Djursland gennemgået for de fremmødte.
At initiativet blev godt modtaget kunne bl.a. ses på det flotte fremmøde og den store spørgelyst, som aftenen bød på.

 

FEM FILATELISTISKE FORENINGER PÅ DJURSLAND:

vil hermed gerne have lov til at præsentere sin nye hjemmeside, der er en fælles portal, hvor både Djurslands Filatelistiske Højskole og samtlige frimærkeklubber på Djursland får mulighed for en fælles promovering. På siden vil du for fremtiden kunne følge med i alt, hvad der sker rent filatelistisk på Djursland.
Det være sig Højskoleprogram, klubbernes mødeprogrammer, byttedage, udstillinger og meget andet, som alt sammen kan ses i Kalenderen. Der er også et Medlemsforum hvortil der kan indsendes materiale og oplysninger, som man ønsker at dele med andre. Den nye hjemmeside, der afløser den gamle hedder www.djursfilateli.dk

Om Redaktionen

Se også

Fremmede mærker på danske forsendelser

På udstillingen Den Muntre i Hornslet i efteråret 2023 var der et enrammes eksponat med …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED