Det skal du se og opleve

Nu er der kun få dage til, at du lørdag og søndag den 4-5. november har mulighed for at komme til Hornslet og få dette års største filatelistiske oplevelse i forbindelse med den Nationale Frimærkeudstilling ”Den muntre”
Det bliver en weekend der byder på mange spænende oplevelser, hvor du bl.a. får mulighed for at se og hente inspiration, ved at studeret de ikke mindre end 66 spændende eksponater af virkelig høj klasse, fordelt på over 300 rammesider.
Hent udstillerlisten her

Udover de udstillede eksponater, får du også mulighed for at gå på opdagelse og finde nyt materiale til dine egne samlinger hos de handlende der har stande på udstillingen.
Se handlerlisten her

Derudover afholdes der også en række Networks møder i forbindelse
med udstillingen, som du har mulighed for at deltage i.
Du finder listen her

Ligesom der også vil blive afviklet en række mini foredrag imellem rammerne, og hvis din klub ønsker det, kan der bestilles rundvisning på udstillingen.
Se listen her

Alt dette, og ikke mindst den hyggelige stemning der altid er ved at besøge en udstilling i Hornslet, kan du opleve ved at besøge ”Den muntre i den kommende weekend, ligesom du helt sikkert også vil møde mange af dine frimærkevenner fra både nær og fjern, venner som du måske ikke ser så ofte.

Udstillingen der afholdes af Djurslands Filatelistiske Højskole og Hornslet Frimærkeklub er åben lørdag kl. 10:00 – 16:00 og søndag Kl. 10:00 – 15:00

Vi ses til Danmarks hyggeligste udstilling.

udstillingsudvalget

-197D -17T -28M -15S

Om Erik Sørensen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED