MEDIEINFORMATION

DJURSFILATELI har indgået et strategisk samarbejde med ‘M4M Sales Division’ vedrørende salg og servicering af de digitale platforme.

Det betyder i praksis, at djursfilateli.dk kommer til at indgå i det annoncenetværk, som ‘M4M Sales Division’ tilbyder deres kunder. ‘M4M Sales Division’ vil tilbyde djursfilateli.dk som en del af deres målgruppe-pakker både på desktop og mobil, og derudover vil de stå for afvikling og håndtering af de digitale kampagner hos DJURSFILATELI.

Vi har en bred dækning af nyheder, reportager, interviews, baggrundshistorier, billeder og videoer fra filateliens verden, primært i Danmark. 

 

MEDIEPROFIL

DJURSFILATELI.DK er en fælles filatelistisk nyhedsportal med fokus på filatelien på Djursland samt resten af Danmark og udgives af Djurslands Filatelistiske Selskab i samarbejde med følgende:

LOKALE FILATELISTISKE FRIMÆRKEKLUBBER OG HØJSKOLE

»Djurslands Filatelistiske Selskab skal etablere et højt informations, kommunikations- og samarbejdsniveau mellem bestyrelserne på tværs af afdelingerne og højskolen… DFS ønsker i samarbejde med højskolen og de lokale klubber, at sætte fokus på kendskabet til filateli i lokalområdet.«

(Uddrag af DFS’ vedtægter) 

LÆSER/BRUGERPROFIL

Hovedmålgruppen er aktive passioneret forbrugere af filateliens mange forgreninger. 

DJURSFILATELI.dk’s brugere er aktive forbrugere. Placeret i et livsstilsdiagram er læserne overvejende individ- og moderne-individorienterede. Målgruppen er attraktiv. Dels er hele filatelistuniverset omfattede og særdeles aktivt og med en høj interessegrad hos de besøgende. 2/3 af de besøgende er moderne filatelister uden, at være tilknyttet en frimærkeklub på nuværende tidspunkt. De vælger bl.a., at tilegne sig viden igennem djursfilateli.dk og andre relaterede online medier.

Fælles for vores brugere/læsere: aktiv og købestærk forbruger, som er meget comitted til sin interesse for filateli.

DjursFilateli.dk er tilstede på Facebook, Twitter, Google+ og Tumblr. Det sikrer dynamik og holder os tæt på vore brugere. Med din bannerannoncering på DjursFilateli.dk får du dig en kompetent marketingspartner og har rig mulighed for at eksponere din virksomhed eller dit brand direkte for målgruppen.

BANNERANNONCE PRISER

MATERIALE & BETINGELSER

Bannermateriale     
Alt materiale til bannerannoncering leveres som GIF, JPG eller Flash (med indsat ”clickTAG” + en GIF-fil til backup) i maks. 50 kb. Animation maks. 10 sek. og/eller 3 loops. URL-link skal angives.

Alt materiale til annonce- og bannerkampagner skal leveres senest 2 arbejdsdage før kampagnestart. Alt materiale sendes til din kontaktperson hos M4M Sales Division med reference til ordrenr. og kunde og kampagneperiode.

Priser og betalingsbetingelser                                                                                             

Alle priser er inkl. moms. Enhver annonce faktureres umiddelbart efter udgivelsen. Betalingsfristen er – uanset fakturadato – netto kontant 8 dage efter udgivelsesdatoen for bladet, hvori annoncen har været indrykket. Såfremt betalingsfristen overskrides, påregnes et rentetillæg på 2% pr. påbegyndt måned.

Reklamation                                                                                                 M4M Sales Division eller mediet kan ikke stilles til ansvar for fejl i annoncer, som er indrykket i overensstemmelse med ordrebekræftelsen. For trykfejl, forkerte størrelser, tidspunkter etc. som annoncøren eller bureauet ikke bærer ansvaret for, ydes en reduktion efter M4M Sales Division vurdering, der højst kan beløbe sig til annoncens pris og for indrykninger i mediet.

Annullering                                                                                                   Annonce-annullering skal ske skriftligt til M4M Sales Division senest 7 hverdage før bestillingsfristen. Annoncer, hvortil særplacering er bestilt, kan ikke annulleres uden forudgående aftale M4M Sales Division.

Øvrige bestemmelser                                                                                               M4M Sales Division forbeholder sig ret til at afvise annoncer, der strider mod mediets retningslinjer, eller imod gældende love og bestemmelser. Annoncer, som kan forveksles med redaktionel tekst, skal for annoncøren’s regning øverst forsynes med ordet “annonce” oven over en streg i hele annoncens bredde.

 

Statistik april 2017

DjursFilateli.dk er tilstede på Facebook, Twitter, Google+ og Tumblr. Det sikrer dynamik og holder os tæt på vore brugere. Med din bannerannoncering på DjursFilateli.dk får du dig en kompetent marketingspartner og har rig mulighed for at eksponere din virksomhed eller dit brand direkte for målgruppen.

EFFEKTIV Markedsføring

Få  kompetent rådgivning og assistance af vores mediepartner M4M Sales Division. De har erfaring med online medier, SoMe, grafik, marketing og formidling af budskaber.

Værdien med bannerannoncering er på den ene side at øge kendskab til dit brand, altså dit firma og de associerede produkter. Det kan vi måle på eksponeringer (=hvor tit din bannerreklame bliver set) og hvor mange, som har klikket på din bannerreklame.

Men det er også vigtigt at vide, at ikke alt er målbart. Med en gentagen eksponering af dit brand og dine varer, opnår du en genkendelighedseffekt.  

Hvordan formidles værdien af dit produkt overfor kunden?

Der, hvor DjursFilateli.dk gør en forskel for dig er, at vi besidder en ærlig nysgerrighed for dine varer. Vi er selv islandshesteejere, og vil gerne forsøge at kende og forstå den forskel, som din vare gør for vores læsere. Kun på den måde kan vi formidle værdien for vores læsere.

Som annoncør indgår vi et samarbejde omkring din markedsføring, hvor vi som aktualitets-online medie løbende kan formidle værdien af dine produkter HER og NU. Opdateringer og ændringer kan foretages indenfor blot få minutter og vores læsere kan straks blive opdateret.

Hvad er en Advertorial?

Lad os formidle værdien af dit tilbud med udarbejdelse af advertorials I en blanding af vores redaktionelle tilgang og dine faglige og dybdegående produktinformationer, skaber vi samarbejde formidling af dine produkter til vores læsere, op fulgt af flotte bannerreklamer. Bannerreklamer kan desuden løbende følges op på og tilpasses, alt efter aktuelle årstid, emne og ønske. Grafisk opsætning i hele 2017.

Lad os høre Vi l høre om DINE målsætninger, dine varer og hvordan de kan gøre en forskel i hverdagen for andre islandshesteejere. Opnå målrettet markedsføring på vores aktualitetsmedie, som matcher netop dit budget. 

 

DJURSFILATELI. DK som mediepartner:

Vælg imellem:

  1. Bannerreklamer på forsiden, min. 6 mdr.
  2. Bannerreklamer på artikelsider, min. 6 mdr.
  3. Annonce i nyhedsbrev kr. 995,-plus moms
  4. Advertorials, fra kr. 400,- plus moms (Et redaktionelt indlæg om dit tilbud. Vi laver et interview med dig og informerer om dine produkter og/eller ydelser.)
  5. Videooptagelser og -udarbejdelse, fra 5.900,- plus moms(Fokus på dig, dit firma og dine tilbud. Vi hjælper dig med at formidle værdien af dit tilbud og kendskab til dit firma og dine ydelser/produkter.)

Boost på facebook for vores annoncører. (Vi hjælper dig med at nå ud til mange læsere på én gang, hvis du har et spændende tilbud til vores læsere.)

DJURSFILATELI.DK  er en filatelistisk portal udgivet i samarbejde med Djurslands Filatelistiske Højskole og frimærkeklubberne på Djursland. Et fælles nyhedssite for alle, der er interesserede i filateli og eller medlem af én af Djurslands lokale frimærkeklubber eller højskolen.


DjursFilateli.dk er drevet af Djurslands Filatelistiske Selskab 

»Ingen kan alt. Alle kan noget. Sammen kan vi endnu mere…« citat: Carl Scharnberg

Siteprofil: DjursFilateli.dk er frimærkeklubberne på Djursland og Djurslands Filatelistiske Højskole fælles community og website portal. Sitet har utrolig meget at byde på, og indhold som kalender, beskrivelse af kommende arrangementer, artikler og mode fylder sitet. Og med det populære profilunivers, kan brugerneinvolvere sig og være en del af fællesskabet. Brugerne på DjursFilateli.dk er primært mænd i alderen 50 – 65+ år. 

Du kan arbejde med forskellige formater, som artikelbanner, skyskraber eller du kan dominere hele platformen med et wallpaper. Mange bruger bannereksponering til at skabe awareness og branding. De virker også som call-2-action, med et klik kan du sende kunder direkte i din online-butik, landingspage eller nyhedsbrevs sign-up.

  • Vi kan segmentere dine visninger
  • Du kan integrere lyd og film
  • Intet behøver at være standard, vi hjælper gerne med nye idéer
 
 
error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED