Leif Ørndorf kommer med et opråb til danske filatelister

Under titlen
OPRÅB
Til Frimærke- og Postkortfolket
Giv nu Forbundet en chance

Leif Ørndorf, en kendt stemme inden for dansk filateli, og formand for Odder Filatelistklub, har i et blogindlæg på “Filatelisten” opfordret landets filatelistklubber til at holde sammen og støtte Dansk Filatelist Forbund (DFF) trods uenigheder. Han fremhæver, at Forbundet har oplevet en markant nedgang i medlemstallet gennem de seneste årtier, hvilket truer forbundets eksistens og sammenholdet mellem klubberne.

Ørndorf retter en direkte appel til de klubber, der allerede har meldt sig ud af Forbundet, om at genoverveje deres beslutning og vende tilbage. Han beder også de klubber, der overvejer at melde sig ud, om at være tålmodige og vente på de ændringer, der kan følge efter repræsentantskabsmødet i september, hvor Chris Oxholm sandsynligvis vil blive valgt som ny formand.

Chris Oxholm, som er kendt for sit engagement i Skive Frimærkeklub, anses af Ørndorf som den rette til at føre Forbundet gennem de nødvendige transformationer. Disse transformationer indebærer blandt andet en større fokus på specialklubber og en tilpasning til internettets rolle i filatelien, især gennem direkte medlemskab og bedre brug af sociale medier som Facebook.

Ørndorf understreger vigtigheden af, at Forbundet skal kunne tilbyde reel værdi for medlemmerne, herunder flere medlemsfordele end de nuværende, såsom mulighed for salg på DFF-Netsalg, abonnement på DFT, og deltagelse i udstillinger. Han fremhæver behovet for kreativ tænkning og nye tilgange for at engagere de mange samlere, der dyrker deres hobby uden for de traditionelle klubrammer, især på sociale medier.

Leif Ørndorf konkluderer med en opfordring til alle i filatelistfællesskabet om at støtte Forbundet og give den nye ledelse en chance for at vise deres værd, så dansk filateli kan forblive stærkt og samlet i fremtiden.

af Erik Sørensen

Om Erik Sørensen

Se også

Er du jernbane- og posthistorisk interesseret?

Elsker du de gamle dage med bureauvogne på togene, der fungerede som mobile postkontorer? Samler …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED