Frimærkeklubber på Lolland/Falster

Frimærkeklubberne på Lolland-Falster byder dig velkommen til en verden med frimærker – en verdens historie fortalt gennem frimærkerne.
Selv om Lolland-Falster ikke er et stort område, kan vi tilbyde dig, med interesse for frimærker, mange gode timer sammen med andre samlere. Klubberne, her på Øerne, har et væld af tilbud, hvis du er interesseret i frimærker og filateli – postkort og breve.
Der er ingen tvivl om, at man som frimærkesamler, får meget mere ud af at dyrke sin hobby sammen med andre, hvilket naturligvis også er grunden til at behovet for frimærkeklubber i det hele taget er opstået.

Klubberne er:
1 – Midtlollands Frimærkeklub
2 – Vestlollands Frimærkeklub
3 – Nordfalsters Frimærkeklub
4 – Nykøbing F. Frimærkeklub
5 – Stubbekøbing Frimærkeklub
6 – Sydsjællands Frimærkeklub

Se mere om de enkelte klubber og deres evt. hjemmeside her

Ved at være medlem af en frimærkeklub kan du:* Opleve og genopleve historien.* Få en masse viden du ikke havde før.* Kombinere det med en anden interesse.* Udstille dit livsværk.* Møde andre frimærkesamlere.* Finde nye bytteforbindelser langt ud over landegrænsen.* Blive en del af verdens mest udbredte hobby.* Modtage udvalgshæfter i dubletcirkulationen.* Låne filatelistisk literatur og kataloger.* Få tilsendt Dansk Filatelistisk Tidsskrift 6 gange om året.* Opnå adgang til kurser og foredrag.* Købe billigt materiale på klubauktionerne.

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED