Frimærkeklubber på Djursland

Ebeltoft og Omegns Frimærkeklub

Velkommen til Ebeltoft og Omegns Frimærkeklub, som er stiftet den 10. okt. 1968. Klubben kom ret hurtigt op på 30 medlemmer, der stort set har været stabilt lige siden. To gange har klubben med stor succes haft en juniorafdeling.

I 1972 startede frimærkeklubberne i Ebeltoft, Grenå, Mørke og Rougsø et klubsamarbejde, der resulterede i et fælles frimærkeblad Djurslands Frimærkeblad. Seks år senere stiftedes Hornslet Frimærkeklub, som straks gik med i samarbejdet på Djursland. Samarbejdet omfatter nu klubberne i Ebeltoft, Grenå, Hornslet og Rougsø, der sammen udsender et fælles frimærkeblad Hornet 2 gange om året. Du kan læse alle numre her.

Program kan ser her

Ebeltoft og Omegns Frimærkeklub har foruden egne propagandaudstillinger og byttedage, også i fællesskab med de øvrige Djurslandsklubber, arrangeret frimærkeudstillingen Djurs 100 i 1993, afholdt i Ebeltoft idrætscenter. Udstillingen skulle markere de fire klubbers samlede alder.   

Formand: Lars Kruse Andersen – tlf. 86 34 29 73
Kasserer: Vagn Nielsen – tlf. 86 28 12 07

Ebeltoft og Omegns Frimærkeklub stiftede i 1987, sammen med frimærkeklubberne i Grenå, Hornslet og Rougsø, Djurslands Filatelistiske Højskole i Mørke. Dette er en daghøjskole, som hver vinter har været aktiv lige siden starten, og som i 2007 fejrede sit 20 års jubilæum med at afholde den nationale frimærkeudstilling Djurs 20 i Hornslet.

Rougsø Frimærkeklub

Velkommen til Rougsø Frimærkeklub.

Klubberne i Rougsø, Ebeltoft, Grenå og Hornslet udgiver et fælles klubblad, hvor alle klubprogrammer fremgår. Se alle numre af bladet her.

Program forår 2017 kan ses her

Mødested Jernbanegade 38 Allingåbro
Mødedag hver 3. onsdag
Mødetid kl. 19
 
Formand: John Nielsen – tlf. 24415311
Kasserer: Jørgen Skjøt

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED