Frimærkeklubber i Nordsjælland

Frimærkeklubberne i Nordsjælland
er nu gået i samarbejde om at fremme interessen for frimærker og filateli i det nordsjællandske område.

Mange frimærkesamlere sidder blot der hjemme, og er måske ikke klar over, at der findes adskillige frimærkeklubber i området, hvor de kan hente hjælp, inspiration, finde bytteforbindelser, lære om at udstille frimærker, låne kataloger, og professionelle hjælpemidler – så som vandmærkesøger, takkemåler og lup.
Man behøver ikke være ekspert for at være medlem af en frimærkeklub, men der er chance for at blive det! Meld dig ind – vi hjælper dig gerne!

Skulle du få lyst til at melde dig ind i en af områdets frimærkeklubber, vil du opnå en række fordele som frimærkesamler.

En af disse er Dansk Filatelistisk Tidsskrift, som udkommer 6 gange pr. år. Et medlemsblad på 80 sider, der indeholder spændende og lærerige artikler, rubrikannoncer med køb – salg og bytte. Informationer om byttedage og udstillinger, læserbreve samt meget, meget andet.  Et blad der, som frimærkesamler, er meget svær at undvære.

At samle frimærker – en spændende hobby
Før i tiden sagde man, at frimærkesamlere var nogle gamle, støvede mænd, som sad med deres lup og pincet, og studerede deres frimærke samling aften efter aften. Luppen og pincetten bliver stadig anvendt, men tiderne har ændret sig meget indenfor det – at samle frimærker.

Dette kan du opleve, ved at besøge frimærkeklubberne på denne hjemmeside. Tag et kig indenfor hos Nordsjællands 5 frimærkeklubber:

1- Birkerød Frimærkeklub
2- Egedal Frimærkeklub
3- Frederikssund Filatelistklub
4- Helsingør og Omegns Frimærkeklub
5- Hillerød Filatelistklub

Se mere om de enkelte klubber og deres evt. hjemmeside
her

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED