Dansk Posthistorisk Selskabs 50 års jubilæum

POST ’22
DANSK POSTHISTORISK SELSKAB 50 ÅR

En af dansk filatelis stærke landsdækkende foreninger Dansk Posthistorisk Selskab blev stiftet i 1972. I 2022 kan foreningen derfor se ind i et jubilæumsår, som vil blive fejret med flere aktiviteter. Den mest markante vil blive en jubilæumsudstilling i Hornslethallerne den 26. – 27. marts 2022.

Udstillingen vil fylde hallerne med det ypperste af den danske posthistorie fordelt på 200 rammer fra foreningens medlemmer i ind- og udland. Samtidig med udstillingen vil der blive mange aktiviteter med bl.a. foredrag. Mange af de førende danske frimærkehandlere vil ligeledes have stande, så de besøgende kan finde supplement til deres samlinger.

Som teknisk arrangør har Dansk Posthistorisk Selskab allieret sig med nogle af de lokale klubber, nemlig Djurslands Filatelistiske Højskole og Hornslet Frimærkeklub. De to lokale klubber står for alle de praktiske ting med opsætning af udstillingssamlinger mv. Vi glæder os alle til at byde posthistorien velkommen til en stor lys hal, hvor samlingerne vil komme til deres ret udtaler Søren Chr. Jensen formand for de lokale klubbers udstillingsudvalg.

Dansk Posthistorisk Selskabs formand Palle Offersen ser frem til et godt samarbejde med nogle erfarne folk vedrørende udstillinger. Endvidere glæder han sig til, at posthistorikerne kan mødes og udveksle minder og erfaringer om dansk postbesørgelse gennem næsten 400 år til fods og med hestevogn, skib, tog, rutebil eller fly.

Danske Posthistorisk Selskab har ca. 300 medlemmer, og de seneste år har vist en stigende interesse for denne del af filatelien.

Med posthistorisk hilsen
Palle Offersen

Nærmere information kan indhentes:

Dansk Posthistorisk Selskab, formand Palle Offersen, tlf. 40 22 19 85, mail: po@dphs.dk
Hjemmeside: www.dphs.dk

Djurslands Filatelistiske Højskole, Søren Chr. Jensen, tlf. 40 19 78 26, mail: sorenchrjensen@gmail.com
Hjemmeside: www.djursfilateli.dk

 

 

 


Hent pressemeddelelse 1

Du kan løbende holde dig opdateret om sidste nyt fra POST `22 her på djursfilateli.dk/POST22

Om Erik Sørensen

Se også

Er du jernbane- og posthistorisk interesseret?

Elsker du de gamle dage med bureauvogne på togene, der fungerede som mobile postkontorer? Samler …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED