Sådan skulle Djurslands Filatelistiske Højskole havde summet af liv den 9. januar 2021

Ja, sådan havde vi håber at Djurslands Filatelistiske Højskole kunne havde summet af liv lørdag den 9. januar; men coronaen ville det endnu en gang anderledes.

Bestyrelsen for Djurslands Filatelistiske Højskole har trukket denne beslutning så lang tid som mulig, i håbet om at corona situationen havde ændret sig til det bedre.

Men set i lyset af de for tiden stærkt stigende smittetal og sundhedsmyndighedernes og regeringens forlængelse af forsamlingsforbuddet på max 10 personer, helt frem til den 28. februar 2021. Ser vi desværre ikke andre muligheder end at aflyse møderne på Djurslands Filatelistiske Højskole den 9. januar og den 6. februar.

Med hensyn til om vi kan gennemføre møderne i marts og april som planlagt må vi vende tilbage til.

Men husk også at den Posthistoriske Skole som skulle havde været afholdt i samarbejde med Dansk Posthistorisk Selskab den 7. november 2020, vil hvis alt går vel, i stedet blive afholdt lørdag den 15. maj 2021.

Vi håber på jeres forståelse for at vi har være nødsaget til at træffe denne beslutning.

Med håbet om at i passer godt på jer selv og hinanden, ønsker hele holdet bag Djurslands Filatelistiske Højskole hermed jer alle og jeres familier en glædelig jul og et godt nytår, og husk at der kommer en tid igen efter coronaen.

Om Erik Sørensen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED