Julehilsen fra Grenaa og Omegns Frimærkeklub

Året 2020 har ikke været nemt for frimærkeklubberne i Danmark på grund af corona restriktionerne. Mange arrangementer har været aflyst, og vi længes efter at komme i gang med et normalt klubliv igen. Der har dog været små lyspunkter i den mørke tid. Mange mødes på internettet, og nogle er så priviligerede, at have mødelokaler, store nok til at kunne mødes under en form, som er tilrettet de restriktioner, som flere gange er ændret.

I Grenaa er vi så heldige, at vi har holdt klubben åben en del af efteråret. Vi har mødtes en lille flok i et stort lokale. Selv om mundbind og håndsprit er blevet flittigt brugt, har der også været tid til lidt samvær om vores hobby – nemlig frimærker. Den 2. december mødtes vi en lille trofast flok til sæsonafslutning. Vi tilbragte et par timer i hinandens selskab, drak en kop kaffe og snakkede – selvfølgelig om frimærker. Da det nu var sidste møde før jul havde vi et lille juletræ stående. Det var pyntet som et ægte ”filatelistisk” juletræ bør være, nemlig med pynt lavet af frimærker og julemærker. Om det var juletræet, eller det var den store længsel efter socialt samvær, som folk har, der medvirkede til at julehyggen bredte sig og snakken gik på trods af den store afstand mellem de fremmødte, vides ikke. Men julehyggen var til stede.

Da mødet sluttede, og vi havde ønsket hinanden Glædelig jul og på gensyn i det nye år, tog jeg juletræet med mig hjem. Jeg havde lavet en aftale med den lokale boghandler i Grenaa, om at låne juletræet til deres udstilling. Så kan det stå her og ønske alle byens julehandlende ”Glædelig jul”. Fra Grenaa og Omegns Frimærkeklub. Aftalen med boghandleren i Grenaa er en måde at vise omverdenen på, at frimærkeklubben stadigvæk er aktiv, selv om mange af de traditionelle aktiviteter er lukket ned i denne corona tid. Det gælder om at bruge vores opfindsomhed for at henlede opmærksomheden på vores klub.

Til alle frimærkesamlere sender vi vore ønsker om en glædelig jul og et godt nytår, og udtrykker håbet om et aktivt foreningsliv i 2021.

Grenaa og Omegns Frimærkeklub

John Andersen

Om Erik Sørensen

Se også

Hvordan kunne de vide det?

Det viste brev fra Odense kan få en til at spekulere på, hvor meget postvæsenet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED