Julehilsen fra Djurslands Filatelistiske Højskole

Julen nærmer sig med raske skridt og dermed også afslutningen på året 2020, et år der blev meget anderledes end vi havde forventet da vi den 1. januar bød det nye år velkommen. Et år der har udfordret ikke kun Djurslands Filatelistiske Højskole men hele klublivet omkring vores hobby.

Da caoronen meldte sin ankomst i foråret måtte Højskolen først udskyde sæsonens sidste Højskoledag den 21. marts, og kort tid herefter måtte bestyrelsen sammen med Hornslet FrimærkeKlub også udskyde klubudstillingen DJURS 2020, der skulle havde været afholdt den 28.-29. marts 2020.
Optimistisk som vi var, blev udstillingen ikke aflyst, men kun udsat til den 19.-20. september. For så måtte vi jo forhåbentlig være kommet på den anden side af alt dette corona halløj, troede vi.
I maj og juni gik programudvalget også i gang med at tilrettelægge programmet for den kommende sæson på Djurslands Filatelistiske Højskole, og med en opstart så sent som den 3. oktober, mente vi os igen på afstand af coronaen.
Men virkeligheden ville det anderledes.

Efter at vi med alle mulige sikkerhedsforanstaltninger havde afholdt to Højskoledage, måtte vi igen kaste håndklædet i ringen, og har på nuværende tidspunkt udskudt Højskoledagene til og med den 6. februar 2021.
Klubudstillingen DJURS 2020 måtte vi også endnu en gang udskyde, nu til den 24. – 25. april.
Men som de fødte optimister vi er, har vi beslutter ikke at aflyse hverken Højskolen eller udstillingen, men kun at udskyde.
Men det er ikke kun Djurslands Filatelistiske Højskole der har haft et vanskeligt år her i 2020. Det har hele klublivet inden for vores hobby, klubmøder, byttedage, udstillinger både nationalt og internationale har stået i kø for at blive aflyst.

Så måske er det meget godt, at vi snart skal skrive 2021, for så kan det da kun blive bedre end 2020, og allerede nu har programudvalget lavet aftale med Dansk Posthistorisk Selskab om, at den Posthistoriske Skole der skulle havde været afholdt den 7. november 2020, men som blev udsat (igen en god grund til ikke at aflyse) hvis alt går vel, vil blive afholdt den 15. maj 2021.

At vi ikke aflyser, men kun udskyder Højskoledagene, skal ses i lyset af den store forståelse der fra foredragsholdernes side er vist overfor Djurslands Filatelistiske Højskole, og at samtlige foredragsholdere har givet udtryk for, at de er villige til at komme og holde deres foredrag, når der igen bliver normale tilstande.

Så fra Djurslands Filatelistiske Højskole vil vi gerne takke Højskolens deltagere og ikke mindst foredragsholderne og udstillerne på DJURS 2020, for den store forståelse de har vist overfor de løbende ændringer og udsættelser, som sæsonen 2020 har budt på.

Fra hele holdet bag Djurslands Filatelistiske Højskole og DJURS 2020 ønskes du og dine kære en glædelig jul og et godt nytår.
Pas godt på jer selv.

På hele holdets vegne

Erik Sørensen

Om Erik Sørensen

Se også

Er du jernbane- og posthistorisk interesseret?

Elsker du de gamle dage med bureauvogne på togene, der fungerede som mobile postkontorer? Samler …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED