Så er vi i gang igen.

Så har Djurslands Filatelistiske Højskole budt velkommen sin 33. sæson, og det skete i dag lørdag den 7. september og som sædvanlig med to foredrag af høj kvalitet.

Dagen blev efter en kort velkomst til den nye sæson, indledt med at foredrag af Søren Chr. Jensen om:
”Phillipe de Farrari. Verdens største frimærkesamler”
Ferrari der levede 1848-1917 havde en kæmpe formue, som han satte i frimærker. Det var den tid, hvor store samlinger af frimærker var markeret af, hvor mange forskellige frimærker, samleren havde. På et tidspunkt efter 1900 ejede han ca. 75% af samtlige udgivne mærker i verden.

Efter frokostpausen, hvori der som sædvanlig var indlagt en auktion over materiale indleveret af Højskolens deltagere, var det kl. 13:30 Erling Berger der tog over og holdt et fantastisk godt foredrag omhandlende:
”Netherlands International Mail 1813-68”. Med hovedvægten lagt på postruter til og fra Danmark til og fra udlandet over land og sø fra år 1800. Gennemgang af det britiske system med shipog packet letters. Post til Norge. Hamborg som drejeskive for den danske post til Kontinentet.
Alt sammen fortalt som et resultat af over 30 års forskning i emnet.

Så hvis du ikke tidligere har stiftet bekendtskab med Djurslands Filatelistiske Højskole, men efter du efter at havde læst dette indlæg, skulle have fået lyst til at stifte et nærmere bekendtskab Djurslands Filatelistiske Højskole, så kan du læse meget mere om Højskolen på disse to sider her på djursfilateli.
https://djursfilateli.dk/om-hojskolen/
https://djursfilateli.dk/dfh/
https://usercontent.one/wp/djursfilateli.dk/wp-content/uploads/2019/09/DFH_program_2019-20202.pdf

Om Erik Sørensen

Se også

Hvordan kunne de vide det?

Det viste brev fra Odense kan få en til at spekulere på, hvor meget postvæsenet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED