Et sidste pip fra “Den muntre”

Kære udstillere/dommere og besøgende

Så er lysene slukket, rammerne er pakket sammen og på vej til depoter på Fyn, og gulvet er fejet.
Fra den Nationale Frimærkeudstilling ”Den muntre” skal der lyde en kæmpe tak til både udstillere/dommere og gæster, der alle har været med til at gøre udstillingen til den succes, og hyggelige udstilling som den blev.
Igen levede Djursland op til sit motto, om at lave Danmarks hyggeligste udstillinger, både på klub og nu også på nationalt plan.
På udstillingen var der begge dage en meget hyggelig og venskabelig atmosfære, både imellem rammerne og når folk måtte stå i kø hos handlerne.
Også rundt om bordene i cafeen, blev der genopfrisket mange minder og gamle venskaber, mellem samlervenner som ikke mødes så ofte.

I forbindelse med udstillingens festmiddag lørdag aften, hvor der deltog 79 personer, blev der holdt tale af udstillingens formand Søren Chr. Jensen, efterfulgt af juryformanden Sørens Juhl Hansen der oplæste juryberetningen (beretningens er vedhæftet), efterfulgt af uddelingen af udstillingens ærespræmier (resultatlisten er vedhæfter)
Hvorefter man gik over til kåringen årets Danmarks mester, det for første gang i umindelige tider gik til et posthistorisk eksponat, nemlig til Morten Pieper der med sit eksponat “Privat postbefordring i Danmark 1585-1871” med maksimum point blev kåret som årets Danmarks mester.
Et kæmpe tillykke til Morten Pieper.

Morten Pieper får her overrakt beviset på sit Danmarks mesterskab af Lars-Olow Carlsson, som repræsentant for auktionshuset Postiljonen der har skænket den flotte præmie.

Også til hallens og cafeens bestyrer Carsten og Bjørn, der altid var klar til at hjælpe med at løse både små og større problemer der opstod under vejs, skal der lyde en stor tak for deres uvurderlige hjælp til at afvikle udstilling.
Sidst men ikke mindst skal der også lyde en kæmpe tak til alle hjælperne, der på hver sin måde var medvirkende til at gøre ”Den muntre” til den succes den blev.

Du kan læse ”Juryberetningen” fra udstillingen her

Udstillingens resultatliste kan hente her

Hilsen og tak for denne gang
Udstillingsudvalget

-197D -19T 00M -5S

Om Erik Sørensen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED