Postkortudstillinger

Dette resume handler om en artikel om postkortudstillinger i Naposta i Trier, Tyskland:

Artiklen beskriver en postkortudstillingskonkurrence kaldet Naposta, der fandt sted fra den 20. til 23. juli 2023 i Trier, Rheinland-Pfalz, Tyskland. Arrangeret af Club Philatélique Franco-Allemand blev denne nationale frimærkeudstilling ledet af Lars Böttger med assistance fra Heinz Wenz. Det bemærkes, at flere postkortudstillinger bliver en del af udstillingskonkurrencer som denne.

Auktionshuset Daniel Stade, specialiseret i postkortsalg, tilbød særlige præmier til de tre bedste udstillere i postkortkategorien med værdikuponer på 100, 200 og 300 euro som præmier.

Vinderen af konkurrencen var professor Rüdiger Martienß fra Schwarzenbek, der fik 90 point ud af 100, en guldmedalje og en ærespris for sin samling med temaet “Women in the military”. Hans samling illustrerede humoristisk og ironisk kvinders militære engagement ved århundredeskiftet.

Artiklen nævner også andre udstillede samlinger, såsom “Børnetøj under imperiet” og “Fem adelskvinder i prestigefyldte slotte.”

Der lægges vægt på vigtigheden af at vælge et unikt og detaljeret tema, der kan gøre en samling spændende og interessant for både samleren og publikum. Artiklen opfordrer læserne til at lade deres fantasi løbe frit, når de vælger samlingstemaer.

Endelig nævnes nogle bemærkelsesværdige postkortsalg på Delcampe, inklusive prisen på et postkort af “Żelazna Brama” i Warszawa, postkort af små butikker og kroer, et kort fra Merzig i Saarland, og fem postkort fra den internationale luftskibsudstilling i Frankfurt am Main i 1909, blandt andre.

Artiklen fremhæver, at interessante postkort ikke behøver at være dyre, og det nævner et reklamepostkort, der blev solgt til en overkommelig pris på 4,10 schweizerfranc.

Læs hele artiklen her

På den Nationale frimærkeudstilling “Den muntre” I Hornslet i dagene 4-5. november, bliver der selvfølgelig også udstillet postkort.
Har du husket at bestille udstillingskataloget, husk at vi sender der portofrit til dig i god tid inden udstillingen, bestil kataloget her

-197D -16T -59M -54S

Om Erik Sørensen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED