Seneste nyt fra Nationaludstillingen ”Den muntre”

Udstillingskataloget til den Nationale Frimærkeudstilling ”Den muntre” er nu kommet fra trykkeriet, og de første er allerede på vej ud til dem der har forudbestilt det.

Du kan også stadig nå at forudbestille kataloget og få det tilsendt inden udstillingen.
Ved at forudbestille kataloger inden udstillingen, så har du god tid til at læse artiklerne og du vil være godt klædt på til at studerer du udstillede eksponater, når du kommer på udstillingen.

Vi har nemlig fået erfarne samlere og dommere til at lave en introduktion til, hvorledes de forskellige udstillingsklasser ser ud, og hvad du evt. kan gøre, hvis du vil udstille i en af klasserne. Hvad skal man gøre, hvis man fx vil lave og udstille et traditionelt eksponat? Hvad skal det indeholde? Hvad og hvordan bedømmer man et sådant eksponat? Disse spørgsmål besvares inden for de otte mest almindelige udstillingsklasser defineret af FIP (det internationale filatelistforbund): Traditionel, helsag, posthistorisk, tematisk, litteratur, postkort og Open Philately klasse.
Hvis du kunne tænke dig at udstille, så finde du her uundværlige, gode råd.

Kataloget der er i A4 størrelse og på 66 sider koster kun 40 kr.

Alt hvad du skal gøre, er at sende 40 kr. til konto 7320 – 0002100951, eller på MobilePay 24890252 og sende din bestilling til katalog@djursfilateli.dk

Du kan få en smagsprøve på kataliget ved at klikke dig ind her

Udstillerlisten finder du her


Vi gør opmærksom på at alle udstillere får udstillingskataloget udleveret på udstillingen. Hvis det bestilles til fremsendelse mod 40 kr., regner vi med, at vedkommende udstiller vil have et ekstra katalog.

Udstillingsudvalget

-197D -10T -3M -28S

Om Erik Sørensen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED