Udstillingskatalog til den Nationale Frimærkeudstilling “Den muntre”

Det uundværlige katalog        

I forbindelse med udstillingen ”Den muntre” udgiver vi et katalog, som du ikke kan undvære. Vi har fået erfarne samlere og dommere til at lave en introduktion til, hvorledes de forskellige udstillingsklasser ser ud, og hvad du evt. kan gøre, hvis du vil udstille i en af klasserne. Hvad skal man gøre, hvis man fx vil lave og udstille et traditionelt eksponat? Hvad skal det indeholde? Hvad og hvordan bedømmer man et sådant eksponat? Disse spørgsmål besvares inden for de otte mest almindelige udstillingsklasser defineret af FIP (det internationale filatelistforbund): Traditionel, helsag, posthistorisk, tematisk, litteratur, postkort og Open Philately klasse. Hvis du kunne tænke dig at udstille, så finde du her uundværlige, gode råd.

Kataloger er i A4 størrelse og bliver på ca. 64 sider (i skrivende stund ikke helt færdigredigeret). Det koster kun 40 kr. og kan købes på udstillingen. Du kan også, når det er trykt, få det tilsendt portofrit, formodentlig en måneds tid før udstillingen løber af stablen, ved at sende 40 kr. til konto 7320 – 0002100951, eller på MobilePay 24890252 og sende din bestilling til katalog@djursfilateli.dk
og ikke til det konto nummer og mail adresse der står i DFT.
HUSK at mærke din indbetaling med “Udstillingskatalog” samt navn og adresse.
Alle udstillere får udstillingskataloget udleveret på udstillingen. Hvis det bestilles til fremsendelse mod 40 kr., regner vi med, at vedkommende udstiller vil have et ekstra katalog.

Vi bringer her første side af artiklerne, og hvis du læse resten, må du købe kataloget.

Af Otto Kjærgaard

Traditionel klasse

Helsagsklassen

Posthistoriske klasse

Tematisk filateli

Litteraturklassen

Postkortklassen

Luftpostklassen

Open Philately klassen

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED