Hvorfor bruge WordPress?

Hvorfor anbefaler en SoMe- og kommunikationsrådgiver brugen af WordPress? Jeg har absolute ingen aktier, anparter eller ansat på et webbureau. Derudover er WordPress et CMS-system et Open Source System – med andre ord GRATIS

Men! Jeg er ikke alene om, at anbefale brugen af dette system. I slutningen af år 2016 anvender mere end 62 millioner hjemmesider på verdensplan WordPress.

Tallene taler for sig selv, og populariteten af WordPress er bestemt ikke taget ud af den blå luft. Faktisk så bruger rigtig mange store virksomheder, såsom UPS og CNN, også WordPress.

Hvis du ikke kender til WordPress, så er det et Content Management System (CMS). Det er altså et online hjemmesidesystem som du kan bruge til at håndtere dit indhold på din hjemmeside med. Hvis man ikke er stærk i programmeringskoder og andet IT-teknisk, så er WordPress en rigtig god løsning, da alle og enhver vil kunne finde ud af at bruge det indbyggede kontrolpanelet til at styre sin hjemmeside.

Her får du lige fem gode grunde til at vælge WordPress:

  1. WordPress er verdens mest udbredte CMS, og du kan derfor nemt finde hjælp og support til systemet. Dansk WordPress Manual.
  2. WordPress har et utrolig brugervenligt kontrolpanel som gør det nemt for alle at vedligeholde og udbygge deres hjemmeside.
  3. Der findes uroligt mange gratis tilføjelser og temaer til WordPress, og du kan derfor nemt opgradere din hjemmeside med flere features.
  4. WordPress kan bruges til både store og små hjemmesider, endda webshops. Det er derfor et meget alsidigt hjemmesidesystem.
  5. WordPress bliver ofte opdateret, og du kan derfor forvente et sikkert system, som altid er opdateret med de nyeste standarder.

 

Om Redaktionen

Se også

FRIM.DK/stream

Er du ikke på Facebook? Brug FRIM.dk/stream

Jeg møder en del som ikke er brugere af Facebook. Der er  mange sjove og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED