Sidste nyt om Hornslet 20-18

Status efter 3. udstillingsmøde

Hornslet FrimærkeKlub er en af landets mest aktive klubber indenfor frimærkeudstillinger, og de har endda haft stor succes med at afholde udstillinger under 100 rammer.

Hornslet 20-18 der afholder i anledning af Hornslet FrimærkeKlubs 40 års jubilæum, er en udstilling hvor der er plads til over 200 rammer og allerede nu (1. december 2017) er der reserveret 60 – 65% af rammerne, men der er plads til endnu flere eksponater. Der er tilmeldt eksponater af danske, tyske, norske og svenske samlere. Skulle du få lyst til at udstille, kan du finde oplysninger derom på http://djursfilateli.dk/klubudstilling/ eller du kan kontakte Ernst Sass Matthiassen, Nannas Vænge 16, 8543 Hornslet Tlf. 28 11 18 45 eller mail ernstsass@gmail.com
Udstillede eksponater vil blive bedømt af uddannede danske dommere.
Der er indtil nu tilsagn om flere ærespræmier.

Udstillingen finder sted i dagene 24. – 25. marts 2018 på plejehjemmet Rosengården, Tingvej 22, 8543 Hornslet, hvor du også kan finde mange parkeringspladser i nærheden.

Der kommer to handlere og viser deres sortiment som bl.a. består af: Mønter, pengesedler, medaljer, poletter, emblemer, frimærker, breve, frimærkepenge, postkort, julekort, mærkater, receptkuverter, gamle papirer og dokumenter m. m. 
Som noget nyt kan du på Hornslet 20-18 også få vurderet dine samlinger indenfor førnævnte områder. Der er også mulighed for at sælge dine samlinger.

Vi er i fuld gang med at sælge annoncer til kataloget, og senere skal der skrives artikler, som omhandler et eller flere objekter der vises på udstillingen. P.t. er der indgået aftale med følgende sponsorer John Deere DK og XL-BYG Ryomgård.
Det er ikke uden grund at udstillingerne på Djursland, der arrangeres i et tæt samarbejde mellem HornsletFrimærkeklub og Djurslands Filatelistiske Højskole, kaldes for Danmarks hyggeligste klubudstillinger.

 

Om Erik Sørensen

Se også

Hvordan kunne de vide det?

Det viste brev fra Odense kan få en til at spekulere på, hvor meget postvæsenet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED