Har du husket det!

Hvis ikke du allerede har tilmeldt dit eksponat til DJURS 2019, så kan du stadig nå det inden den 15. januar.

Den 15. januar er sidste frist for tilmelding af eksponater til DJURS 2019.

Dette års klubudstilling på Djursland er igen i år, et resultat af det tætte samarbejde der efterhånden igennem en del år, har eksisteret imellem Djurslands Filatelistiske Højskole og Hornslet FrimærkeKlub.

DJURS 2019 der afholdes i dagene 30. og 31. marts 2019, vil lige som Hornslet 2018 blive afholdt i de hyggelige lokaler på Områdecenter Rosengården, Tingvej 22, 8543 Hornslet, hvor der både er gode parkeringsforhold, og hvor adgangsforholdene for gangbesværede også er gode, ligesom der selvfølgelig også er gratis adgang begge dage.
Ud over de mange udstillede eksponater, vil også Fyns Frimærke Service og Bjørn Nørskou, Brovst være at finde på udstillingen, begge med et stort, righoldigt og meget varieret udvalg af frimærke, breve og postkort m.m.

Ligeledes vil der på udstillingen være rig mulighed for at få vurderet sine samlinger af bl.a. frimærker, breve, postkort, frimærkepenge, mønter, pengeseddel, medaljer, poletter, emblemer, mærkater, receptkuverter samt gamle papirer og dokumenter m.m.
Hvis du efter at din samling er blevet vurderet, skulle få lyst til at sælge den, vil der også blive mulighed for det.
I udstillingens café vil der begge dage, og til meget rimelige priser, være lejlighed til at få stillet både sulten og tørsten.
Du kan på https://djursfilateli.dk/djurs2019/ løbende holde dig orienteret om udstillingen DJURS 2019 i takt med at tilrettelæggelsen skrider frem.

Vi ses igen i år, til Danmarks hyggeligste klubudstilling DJURS 2019 i dagene 30.-31. marts 2019.
Vi glæder os til dit besøg.

NB. Bemærk. at det er eneste planlagte klubudstilling i 2019, så det er sidste chance for kvalifikation til den nationale udstilling i København til efteråret.

Udstillingsudvalget

Om Erik Sørensen

Se også

Hvordan kunne de vide det?

Det viste brev fra Odense kan få en til at spekulere på, hvor meget postvæsenet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED