Fra De tofarvede helsager og til Mail Sweden Denmark

I går lørdag var der mødt 22 deltagere i mødet på Djurslands Filatelistiske Højskoles møde i Hornslet, som bør på to meget spændende foredrag, holdt af to veloplagte foredragsholdere der på trods af at de var startet hjemmefra allerede kl. 5:00 for af være i Hornslet til kl. 10:00, hvor den første foredragsholder indtog podiet.

Dagens første foredragsholder var Lars Engelbrecht der holdt at foredrag om sine to nye bøger “Danmarks Helsager – De tofarvede udgaver 1871-1905”, og gennemgik hvordan bøgerne er opbygget og hvordan man som både traditionel og posthistorisk samler kan bruge de to bøger.

Efter frokost var der Peter Wittsten der holdt er foredrag med tillen “Mail Sweden Denmark. Both ways”, hvor han med illustrationer fra sit eksponat, behandlede postkonventioner og aftaler mellem de to lande, fra den dato da Danmark tabte Skåne, og Halland til Sverige og frem til UPU.

Begge foredrag blev leveret af to meget velforberedte og veloplagte foredragsholder, og fra Højskolens side siger vi mange tak for en rigtig god og spændende dag.

Af Erik Sørensen

Om Erik Sørensen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED