Djurslands Filatelistiske Højskole

Så er der kun ganske få dage tilbage til Djurslands Filatelistiske Højskole indleder den nye sæson.

Det sker med to spændende foredrag lørdag den 7. september, hvor vi om formiddagen skal høre historien om” Verdens største frimærkesamler” Phillippe de Farrari fortalt af Søren Chr. Jensen og om eftermiddagen er det Erling Berger der vil underholde med foredraget ”Netherlands International Mail 1813-68”.
I højskolens program som du finder her, kan du læse mere om indeholder af de to foredrag, ligesom du også samme sted kan downloade hele programmet for den kommende sæson.
I programmet mangler der stadig den supplerende tekst til et par af sæsonens foredrag, men programmet vil løbende blive opdateret efterhånden som disse modtages.
Ang. programmet for den Posthistoriske skole som afholdes i samarbejde med Dansk Posthistorisk Selskab, så vil dagens program blive annonceret her på djursfilateli.dk i sin helhed når det ligger helt fast.
Djurslands Filatelistiske Højskole der har eksisteret siden 1987, er et resultat af samarbejder imellem de dengang værende fem frimærkeklubber på Djursland, Ebeltoft Frimærkeklub, Grenaa og Omegns Frimærkeklub, Hornslet FrimærkeKluub og Rougsø Frimærkeklub. Djurslands Filatelistiske Højskole der i dag en selvstændig enhed med egen bestyrelse, har siden starten afviklet mede end 500 foredrag med over 200 forskellige foredragsholdere.

Hvad står højskole for
Djurslands Filatelistiske Højskole er en dynamisk højskole, der søger at udvikle sig efter tidens behov og strømninger blandt danske filatelister.
Det sker via foredrag af kendte og vidende foredragsholdere fra både ind og udland, som formidler viden og aktuel ny forskning.
Herved vil filatelister blive inspireret til selv at arbejde videre mod bedre eksponater eller egen forskning. Djurslands Filatelistiske Højskole der er et tilbud til alle danske filatelister, holder sine møder i Hornslet-Hallernes møderum, Stadionsvej 4, 8543 Hornslet.
Du kan læse mere om Djurslands Filatelistiske Højskole på disse to sider
https://djursfilateli.dk/om-hojskolen/
https://djursfilateli.dk/dfh/

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Djurslands Filatelistiske Højskole.Hilsen
Djurslands Filatelistiske Højskole

Om Erik Sørensen

Se også

Den, der ager med stude…..

Helt tilbage fra 1700-tallet har det franske postvæsen haft den service, der hedder poste restante. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED