Så er der kun fjorten dage til det sker!

Selv om solen og sommeren for en kort stund er vendt tilbage til Danmark, så er det igen ved at være tid til, at frimærke sæsonen begynder, og hermed alt hvad det indebærer, og om kort tid indleder også Djurslands Filatelistiske Højskole den nye sæson 2019/2020, hvilket sker lørdag den 7. september 2019.
Igen i år er det lykkedes Højskolen at sammensætte et spændende og meget afvekslende program. Et program der vil blive serveret af en lang række af filateliens bedste foredragsholdere.
Det bliver et program som spænder over hele paletten inden for filatelien, hvor både det traditionelle, posthistorie, motiv og postkort vil være repræsenteret.
Som noget helt nyt har Djurslands Filatelistiske Højskole inviteret Dansk Posthistorisk Selskab til at stå for en hel dag under titlen ”Posthistorisk Skole”.
Programmet for den ”Posthistoriske Skole” vil blive bragt her på hjemmesiden på et senere tidspunkt, men at det bliver en spændende dag, kan der ikke herske tvivl om.
Du kan læse meget mere om Djurslands Filatelistiske Højskole, og se programmet for hele sæsonen 2019/2020 her på Højskolens side på djursfilateli.dk, ligesom du også her kan se hvordan du tilmelder dig til Højskolen

Om Erik Sørensen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED