CHRXtofarvet.dk en spændende ny hjemmeside

På hjemmesiderne CHRXtofarvet.dk præsenterer Ib Krarup Rasmussen nu sin nye hjemmeside, og om hjemmesiden skriver Ib Krarup Rasmussen:

Dette er min nye hjemmeside, hvor jeg præsenterer de artikler om filatelistiske emner, jeg har skrevet de sidste 40 år i forskellige danske og udenlandske tidsskrifter.

Det er blevet til omkring 120 artikler fra 1984 til i dag. Nye artikler fra min side vil ikke længere bliver publiceret på tryk i de forskellige tidsskrifter, men vil udelukkende kunne ses på denne side. Til gengæld er siden tilgængelig for alle.

Hjemmesiden byder på et sand overflødigshorn af videndeling, som Ib Krarup Rasmussen herved stiller ganske gratis til rådighed for alle interesserede. En viden som Ib har tilegne sig igennem et langt liv, hvor filatelien har spillet en ikke væsentlig rolle.

De fleste filatelister kender nok Ib, ikke kun som mangeårig forretningsfører for DFF, men også som en særdeles aktiv forfatter. Ib der har mere end 120 artikler bag sig, artikler der er bragt i forskellige filatelistiske tidsskrifter både i Danmark og udlandet, er som forfatter til bogen “Dansk pakkepost til udlandet – en håndbog”, der udkom i 2017.

Langt hovedparten af alle disse mange artikler og bogen “Dansk pakkepost til udlandet – en håndbog”, stiller Ib nu ganske gratis til rådighed for alle os andre. Ligesom han også vil lade alle kommende artikler fra hans hånd, komme alle os andre til gode ganske gratis.

Fra djursfilateli, skal der til Ib Krarup Rasmussen lyde en kæmpe tak, for den store viden han herved lader alle os andre komme til gode.

af Erik Sørensen

Du finder et link til Ib Krarup Rasmussens side chextofarvet.dk på siden her

-199D -20T -1M -37S

Om Erik Sørensen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED