Udflugt til Thisted onsdag den 4. oktober 2023.

Skødstrup-Løgten Frimærkeklub på besøg i Thisted

Onsdag den 4. oktober tog 12 medlemmer af sted mod Thisted. Vi skulle besøge vores venskabsklub, Thisted Frimærkeklub. Det er blevet en tradition, at vi tager på tur til Thisted hvert efterår – i år var det 6. gang – og vi får besøg af dem om foråret.

Besøgene har deres faste dagsorden – ankomst ved 10-tiden til kaffe og rundstykker – med hjemmelavet syltetøj – derefter auktion – så frokost – over middag er der ”tipskupon” – efterfulgt af bytte /køb/salg frimærker. Besøgene slutter med kaffe med kage ved 14.30 tiden.

Hver klub kommer med 25 lots til auktionen – altså i alt 50 lots, der gerne alle bliver solgt. Og der bliver gjort gode køb, blandet med overbud og drillende bemærkninger om for billige køb.

Det er spændende for begge klubber at se ”fremmede” lots, der er anderledes end på de almindelige, hjemlige klubaftener.

Frokosten var et skønt stjerneskud, naturligvis med drikkevarer fra Thisted Bryghus.

Tipskuponen – med 10 mere eller mindre finurlige frimærke- spørgsmål – og ja, det er de gode til i Thisted, så de løb med alle tre præmier.

Det er en rigtig hyggelig dag, der bliver snakket livligt med mange lune bemærkninger hen over bordene.

Thisted Frimærkeklub var i øvrigt den eneste frimærkeklub i Danmark, der i år afholdt ”Frimærkets Dag” – den 30. september!

Nu glæder vi os til vi får besøg til april 2024.

af Leif Gregersen

-199D -18T -46M -18S

Om Erik Sørensen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED