Udstillingen Hornslet 20-18 er slut og der er lukket og slukket for denne gang.

Hornslet FrimærkeKlub og Djurslands Filatelistiske Højskoles udstilling Hornslet 20-18 er nu slut, og som det kan ses på billedet, er alle rammer nu pakket ned og på vej i depot til næste år, hvor vi i dagene 30. – 31. marts byder velkommen til udstillingen DJURS 2019.

Hornslet 20-18 blev i både udstillings og publikums sammenhæng en stor succes, og fik da også mange rosende ord med på vejen fra både udstillere, dommere og de besøgende.
Udstillingen vil hermed også benytte lejligheden til at takke både udstillere, dommere og de mange besøgende, for den gode og hyggelige stemning, som prægede begge dage.

En særlig tak skal også lyde til alle hjælperne, som valgte at bruge tre dage af deres fritid på, at vi igen kunne leve op til vort motto om, at udstillingerne på Djurslands skal og fortat er Danmarks hyggeligste klubudstillinger.
Men udstillingsudvalget hviler ikke på laurbærren, forberedelserne til udstillingen DJURS 2019 er allerede i fuld gang. Udstillingen der afholdes Djurslands Filatelistiske Højskole i samarbejde med Hornslet Frimærkeklub i dagene 30. – 31. marts 2019, har allerede på nuværende tidspunkt modtaget anmeldelser til ca. 25% af det forventede antal rammer.

Du kan læse om DJURS 2019 og hente anmeldelsesskemaet til udstillingen her.

Resultatlisten for Hornslet 2018 filder du her

Om Erik Sørensen

Se også

Hvordan kunne de vide det?

Det viste brev fra Odense kan få en til at spekulere på, hvor meget postvæsenet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED