Sommer, sol og Lille Vildmose

Lille Vildmose viste sig i dag fra sin flotteste side for de 18 personer der deltog i Djurslands Filatelistiske Højskoles årlige sommerudflugt.

Turens guide var som tidligere omtalt her på hjemmesiden Søren Chr. Jensen. Søren der som barn er vokset på kanten af mosen, og har flere bogudgivelser om Lille Vildmose bag sig, havde tilrettelagt en meget spændende rundvisning i en stor del af mosen.
Under morgenkaffen fortalte Søren i store træk om mosens historie og den opstående, ligesom han også fortalte om Aage V. Jensens Naturfond, og dens store betydning for dette fantastiske naturområde.

Undervejs som vi kom omkring til de forskellige steder i området, fortalte Søren om stedernes historie og om hvad der i tidens løb var foregået de forskellige steder.
Ud over den fantastiske natur, var der også mulighed for at studere det rige dyre og fugleliv, som områder også byder på.
Af fugle som deltagerne bl.a. fik lejlighed til at se kan nævnes kongeørn, havørn, rørhøg, traner, skestorke, fiskehejre og mudderklire for blot at nævne nogle af dem, som vi normalt ikke ser til daglig.
Under dagens tur var der også indlagt tid til både frokost og kaffepauser, så der også blev tid til at pleje der sociale samvær.
Til sidst tror jeg godt at jeg på samtlige deltageres vegne kan sige Søren Chr. tak for en godt tilrettelagt og en både spændende og hyggelig dag i Lille Vildmose.

af Erik Sørensen

Turens guide Søren Chr. Jensen

Om Erik Sørensen

Se også

Hvordan kunne de vide det?

Det viste brev fra Odense kan få en til at spekulere på, hvor meget postvæsenet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED