Vigtig info om den Nationale Frimærkeudstilling “Den muntre”

Opkrævninger til udstillere er sendt ud med Bulletin nr. 2, og er indlagt i denne (gult papir).
Hvis du ikke har modtaget dette brev (sendt den 01.09.23) kontakt Udstillingslederen.
 
På fakturaen angives det, at selv-monteringen af eksponater kan ske fredag den 3.11.23 kl. 12-17 – dette er det korrekte tidspunkt.

Hvis du ikke har modtaget brevet indenfor en uges tid, bedes du kontakte Søren Chr. Jensen på mail: sorenchrjensen@gmail.com

Arbejdet med udstillingskataloget til “Den muntre”  er nu også på vej ind i sin afsluttende fase, og på siden her kan du læse smagsprøver på alle artiklerne om  hvorledes de forskellige udstillingsklasser ser ud, og hvad du evt. kan gøre, hvis du vil udstille i en af klasserne.  Hvad skal man gøre, hvis man fx vil lave og udstille et traditionelt eksponat? Hvad skal det indeholde? Hvad og hvordan bedømmer man et sådant eksponat? Disse spørgsmål besvares inden for de otte mest almindelige udstillingsklasser defineret af FIP (det internationale filatelistforbund): Traditionel, helsag, posthistorisk, tematisk, litteratur, postkort og Open Philately klasse. Hvis du kunne tænke dig at udstille, så finde du her uundværlige, gode råd.
Alt sammen artikler der  er skrevet af erfarne samlere og dommere.
 Kataloger er i A4 størrelse og bliver på ca. 64 sider (i skrivende stund ikke helt færdigredigeret). Det koster kun 40 kr. og kan købes på udstillingen. Du kan også, når det er trykt, få det tilsendt portofrit, formodentlig en måneds tid før udstillingen løber af stablen, ved at sende 40 kr. til konto 7320 – 0002100951, eller på MobilePay 24890252 og sende din bestilling til katalog@djursfilateli.dk og ikke til det konto nummer og mail adresse der står i DFT.
HUSK at mærke din indbetaling med “Udstillingskatalog” samt navn og adresse.
Du finder info siden om kataloget her

Vi glæder os til at hilse på dig og se dit eksponat på “Den muntre” i Hornslet i dagene 4-5. november.
Hvis du som udstiller har yderligere spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte Søren Chr.

-197D -16T -11M -11S
 

 

Om Erik Sørensen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED