Så skal du snart til byttedag i Grenaa

Så er det snart ved at være ved tiden hvor frimærkesæsonen for alvor sættes i gang, med møder i de lokale klubber, og hvor vi skal mødes med samlevenner til byttedage og udstillinger rundt om i det ganske land, og meget mere.
Samtidig med at vi på Djursland indleder frimærkesæsonen, så bliver det også startskuddet til en forrygende sæson på Djursland
Traditionen tro er byttedagene i Grenaa også en af sæsonens første, og den eneste der afholdes på Djursland.
Som sædvanlig afholdes byttedagen igen i år, som et fælles arrangement mellem Grenaa og Omegns Frimærkeklub og Djurslands Møntforening. Byttedagen afholdes som sædvanlig i Kulturhuset Pavillonen på adressen Kærvej 11, 8500 Grenaa, og igen i år har Kulturhusets cafe også nogle gode tilbud på både vådt og tørt maven og ganen.
Så afsæt søndag den 10. september, til at tilbring nogle hyggelige timer sammen med andre samlevenner både fra nær og fjern.

Men husk også at byttedagen i Grenaa den 10. september, er kun et af de arrangementer, der kommer til at gøre 2023/2024 til forrygende filatelistiske sæson på Djursland.

Allerede den 2. september slår Djurslands Filatelistiske Højskole dørene op, og byder velkommen til en ny sæson, med et overflødigshorn af gode og spænende foredrag, med nogle af vore bedte foredragsholdere fra både ind-og udland.
Du kan hente hele programmet for Djurslands Filatelistiske Højskole her

Og så i weekenden den 4-5. november 2023 kulminerer det hele, med det som Djurslands Filatelistiske Højskole og Hornslet Frimærkeklub har arbejdet på de sidste par år, nemlig med Den Nationale Frimærkeudstilling “Den muntre”, udstillingen blive afviklet i Hornslet Hallen, Stadionvej 4, 8543 Hornslet.
Udstillingsudvalget har også denne gang sat alle sejl til, for at det også denne gang skal blive “Danmarks hyggeligste udstilling”.
Du kan løbende holde dig opdateret om udstillingen her på hjemmeside og ligeledes på udstillingens egen side her


-197D -13T -57M -33S

Om Erik Sørensen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED