Så kom vi i gang igen

Endelig efter et langt forår og en lang sommer uden frimærker og Højskole, kunne Djurslands Filatelistiske Højskole i dag byde velkommen til en ny sæson. En sæson med forhåbentlig rigtig meget socialt samvær og et væld af gode og spændende foredrag på afstand.
Netop ordet afstand, var et af hovedtemaerne som Søren Chr. Jensen nævnte i sin indledning til den første Højskoledag, en indledning hvor han gennemgik kravene til os alle om afspritning, mundbind og afstand.
Fra Højskolens side var dagen også arrangeret med størst mulige hensyntagen til disse retningslinjer.

Efter denne introduktion var vi klar til ar hører dagens første foredrag.
Dagens første foredragsholder var Palle Offersen, der med udgangspunkt i sit flotte åben-klasse eksponat ”Carl Nielsen – fra fynsk bondedreng til International komponist” fortalte om komponisten Carl Nielsens liv og virke fra vugge til grav.
Efter frokostpausen tog Peter Andersen, med udgangspunkt i sit imponerende tematiske eksponat, os alle sammen med til søs.
I sit foredrag tog han nemlig os alle sammen med ud på en spændende sejlads ”I James Cooks kølvand”.
Et foredraget hvorefter vi alle havde en følelse af, at vi kendte James Cook, og at vi havde været med på hans 3 store ekspeditioner i årene 1768 til 1779.

Fra Højskolens side skal der lyde en stor tak til de to foredragsholdere, og ikke mindst til alle dagens deltagere for den store hjælpsomhed der blev udvist, for at vi i fællesskab kunne afvikle denne første Højskole dag i den nye ”Corona tidsalder”.

Om Erik Sørensen

Se også

Hvordan kunne de vide det?

Det viste brev fra Odense kan få en til at spekulere på, hvor meget postvæsenet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED