Program for Posthistorisk Skole i Fredericia

Lørdag 27/10 2018 og  lørdag 3/11 2018 – begge dage kl. 10-16
Seniorhuset I.P.Schmidt, Vendersgade 4, 7000 Fredericia.

Det kan være vanskeligt på forhånd at tilrettelægge et program, der tilfredsstiller alle, men ved at udfylde tilmeldelsesblankettens rubrik om ”samlerområde og interesser” – se blanketten nedenfor – giver det os bedre muligheder for at målrette indholdet.

Med erfaringerne fra Posthistorisk Skole i Brøndby i rygsækken har vi valgt ikke at udsende et specificeret program for de to skoledage i Fredericia. Men skoleforløbet er opdelt i to afdelinger, som dækker de områder, vi tidligere har offentliggjort: Grundlæggende kundskaber om dansk posthistorie og råd/vejledning/inspiration til at medtage forsendelser i samlinger eller at starte en posthistorisk samling.

BEMÆRK venligst at det kontonummer, der står i PHT, er forkert. Du vil, når vi har modtaget din tilmelding, få en mail retur fra os med oplysning om betaling. Din tilmelding er først gældende, når vi har modtaget betalingen fra dig.

1. skoledag (lørdag ,27/10 2018 kl. 10-16)

Vi vil hovedsagelig formidle informationer om postvæsenets udvikling, grundlæggende kundskaber og analyse af og hjælpemidler til løsning af forsendelsers ”historie”. Der blive indlagt små gruppearbejder.
Dagen afsluttes med en evaluering.

2. skoledag (lørdag, 3/11 2018 kl. 10-16)

Denne dags program kan helt eller delvist sammensættes af deltagerne, idet der som afslutning på første skoledag vil blive mulighed for at fremsætte ønsker, og vi vil forsøge at efterkomme så mange af disse, som det er praktisk muligt.

Som udgangspunkt vil dagens program hovedsagelig omhandle eksempler på forskellige typer posthistoriske samlinger/materiale, og deltagerne vil sandsynligvis også denne dag få små gruppearbejder.

Du finder tilmeldingen til den Posthistoriske Skole her

Du kan læse mere om den Posthistoriske Skole i  dette tidligere indslag her på djursfilateli 

Om Erik Sørensen

Se også

Fremmede mærker på danske forsendelser

På udstillingen Den Muntre i Hornslet i efteråret 2023 var der et enrammes eksponat med …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED