På nyheder-tv2 advarer forbrugerrådet Tænk igen i dag fortsat imod at handle med auktionshuset Lauritz.com

Forbrugerrådet Tænk advarer stadig imod at handle med auktionshuset Lauritz.com. En pensionist ved navn Arne Møller Sørensen frygter, at han aldrig får de 14.000 kroner, som auktionshuset skylder ham for sine salg i februar.
Han er ikke den eneste kunde, der risikerer at miste sine penge. Lauritz.com er i øjeblikket i rekonstruktion og håber på enten at blive solgt, få en investering eller en refinansiering, der kan redde virksomheden.
Hvis ingen af disse muligheder lykkes, og auktionshuset går konkurs, er hverken nye eller gamle kunder sikret alle deres penge. Forbrugerrådet Tænk advarer derfor igen imod at bruge Lauritz.com. Direktøren for Lauritz.com, Mette Rode Sundstrøm, påpeger dog, at nye kunder får udbetalt deres penge under den nuværende rekonstruktion. Men hvis Lauritz.com går konkurs, vil virkeligheden være anderledes. Sælgere, der ikke er blevet betalt endnu, vil få betalingen, inden almindelige kreditorer får deres penge, men kun i det omfang, at der er midler til rådighed i konkursboet. Dermed risikerer både nye og gamle kunder hos Lauritz.com at miste en del af deres penge, hvis virksomheden går konkurs. Lauritz.com har ikke offentliggjort det nøjagtige beløb, de skylder deres kunder, men ifølge en professor i økonomistyring ved Aalborg Universitet, Per Nikolaj Bukh, kan kunderne miste cirka halvdelen af deres tilgodehavende, hvis ikke auktionshuset skaffer frisk kapital. Forbrugerrådet Tænks Mads Reinholdt kalder situationen “trist” for både Lauritz.com og forbrugerne og mener, at tilliden til virksomheden er fuldstændig forsvundet. Han frygter, at Lauritz.com ender med at gå konkurs.

Læs dagens artikel på nyheder.tv2 her

Om Erik Sørensen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED