Ny opdatering for Hornslet 20-18.

Datoen for sidste frist for tilmelding til Hornslet Frimærkeklub og Djurslands Filatelistiske Højskole’s klubudstilling Hornslet 20-18 er nu passeret og det endelige tal for tilmeldte rammer er 132, fordelt på 33 eksponater, du kan se hele udstillerlisten her.
Udstillingsudvalget takker hermed  alle udstillere for deres opbakning til udstillingen.
Kataloget er også ved at være klar til at gå i trykken, og her skal der også lyde en stor tak til alle sponsoren og annoncører. Du kan se alle udstillingens sponsorer og annoncører her.
Udstillingsudvalget har også truffet aftale med Bjørn Nørskou fra Brovst,  om at han både den 24. og 25. marts kan kontaktes på sin stand, for vurdering af postkort, forsendelser, løse frimærker, mønter, sedler, mærkater, etiketter, receptkuverter, pins, børnehjælpsdag, uanset om du kun ønsker en vurdering af dine ting, eller du evt. ønsker at sælge.
Ligeledes vil der begge dage også være en vurderings ekspert fra auktionshuset Lauritz.com til stede, og som vil være behjælpelig hvis du evt. ønsker at sælge dine frimærker på online auktion.
Så vejen skulle nu være ved at være banet, for at alle igen i år kan få nogle hyggelige dage på Djursland og møde mange af sine venner på Danmarks Hyggeligste Klubudstilling.
Kørselsvejledning og øvrige oplysninger om udstillingen finder du her.

af/Erik Sørensen

 

Om Erik Sørensen

Se også

Hvordan kunne de vide det?

Det viste brev fra Odense kan få en til at spekulere på, hvor meget postvæsenet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED