Nu er det lige før det sker – Frimærker for millioner i Hornslet Hallen til udstillingen POST ´22 i dagene 26. – 27. marts

I forbindelse med Dansk Posthistorisk Selskabs (DPHS) 50-års jubilæum har vi her på djursfilateli.dk, igennem længere tid præsenteret de eksponater som du får lejlighed til at se i forbindelsen med udstillingen POST ´22 i Hornslet Hallen den 26. – 27. marts. Hvis du ikke kan huske hvilke eksponater der udstilles, så er her et link til den samlede udstillerliste.
De udstillede eksponater vil være det ypperste indenfor posthistoriske eksponater i Danmark, og bliver måske også den eneste gang hvor der bliver lejlighed til at se dem samlet på en udstilling.

Under selve udstillingen vil der også blive holdt en lang række foredrag med tilknytning til nogle de viste eksponater, hvilke eksponater det drejer sig om og hvornår, kan du se på listen her


I forbindelsen med udstillingen har Dansk Posthistorisk Selskab også samlet en række fordelagtige tilbud til såvel nye som allerede eksisterende medlemmer.
Alle nuværende medlemmer vil gratis modtage et eksemplar da bogen ”Kilder til den danske posthistorie”, en bog der udkommer i forbindelsen med udstillingen, og vi blive præsenteret i forbindelsen med åbningsreceptionen den 26. marts kl. 10:00.

Til alle nye medlemmer har DPHS i forbindelse med udstillingen også samlet en række gode og fordelagtige tilbud, bl.a. bøgerne ”Kilder til den danske posthistorie”, ”Min hjemstavns posthistorie – med eksempler fra Kalundborg og omegn”, samt en række andre gode tilbud, som du kan læse mere om her, og som i værdi er væsentlig højere end et års medlemskab.

Så hvis et medlemskab har din interesse, eller du kender nogen som kunne være interesseret, så er det om at slå til i forbindelse med POST ’22.

Udstillingen vil være åben:
Lørdag mellem 10:00 og 16:00
Søndag mellem 10:00 og 15:00
og der er selvfølgelig fri entre begge dage.

I forbindelse med udstillingen er der udgiver et udstillings katalog på 64, hvori du bl.a. kan læse en artikel om alle de udstillede eksponater.

Kataloget sælges på udstillingen for kun 20,00 kr.

Om Erik Sørensen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED