FORSIDE / MEDLEMSFORUM / NET-FRIM – En netbutik ligesom gamle dage med fysiske frimærkebutikker Af: Otto Kjærgaard, anmelder

NET-FRIM – En netbutik ligesom gamle dage med fysiske frimærkebutikker Af: Otto Kjærgaard, anmelder

I min barndom kunne man i de fleste byer gå ind i en frimærkebutik og udvælge sig frimærker eller samlinger eller en pose med mange mærker. Et besøg på NET-FRIMs hjemmeside vakte pludselig denne fornemmelse igen.

Her kan man få plancher med frimærker til 10 kr. eller 20 eller 25. Fordelen er, at man nu i fred og ro kan udvælge det, man ønsker og ikke behøver at stresse. Naturligvis kan man også få fyldt huller ud i samlingen ved at købe enkeltfrimærker, og NET-FRIM annoncerer, at de har 98% af alle danske frimærker. Skulle ens smag gå mere i retning af stempler, findes der hele sider med luksusstemplede mærker.

Hjemmesiden har koncentreret sig om landene omkring os, Skandinavien, Grønland Færøerne og Tyskland, de mest samle områder, men resten af verden kan man også findes.

Hvis du endnu ikke har besøgt net-frim.dk, så er den bestemt et besøg værd, og skulle du lige mangle Danmarks første frimærke på et brev, så er det også at finde i udvalget af gode tilbud, endda med rimelige rande, hvilket kan være svært at få.

Advertorials: DjursFilateli.dk tilbyder forskellige annonceringsmuligheder på DjursFilateli.dk foruden samarbejdet med annoncenetværket Google Adsense. Læs mere om annonceringsmulighederne.

 

Deltag i debatten...

error: © 2009 - 2018 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED