Kom til DJURS 2019 og se “Alverdens fugle”

-1879D -19T -47M -30S

Så er vi kommet til det sidste eksponat, som vi bringer en smagsprøve på her på djursfilateli.dk.
Det er kun en lille del af alle de spændende eksponater, som i den kommende weekend bliver udstillet på DJURS 2019, som vi har kunnet nå at præsenterer her på siden.
Alle, og der er rigtig mange, de øvrige eksponater, kan du se når du i den kommende weekend besøger DJURS 2019.
djursfilateli.dk takker udstillingsudvalget for, vi har fået lov til at vise små smagsprøver på nogle af alle de spændende eksponater, der i den kommende weekend skal bedømmes af DFFs dommere.
Det sker alt sammen i dagene 30. – 31. marts, hvor Djurslands Filatelistiske Højskole og Hornslet FrimærkeKlub på Rosengården i Hornslet, Tingvej 22, 8543 Hornslet byder velkommen til Danmarks hyggeligste klubudstilling DJURS 2019
Begge dage både lørdag og søndag  vil der i udstillingens åbningstid, også være mulighed for at besøge udstillingens café, og til meget rimelige priser købe lidt til både ganen og til halsen.
Derudover bliver der også mulighed for at gøren nogle gode handler, da både “Fyns Frimærke Service” og “Bjørn Nørskou” vil være tilstede på udstillingen  med deres store udvalg af frimærker, breve, postkort og mønter m.m.m., ligesom der også bliver lejlighed til at få sine samlinger eller gammelt arvegods vurderet, og hvis du finder vurderingen så god, at du evt. ønsker at sælge vil det også være muligt.

Denne gang er det Mette Sørensen det kort fortæller om sit eksponat “Alverdens fugle”.

Om Erik Sørensen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED