FORSIDE / Djurslands Filatelistiske Højskole / 5-stjernet oplevelser til DJURS 2019

5-stjernet oplevelser til DJURS 2019

Arrangørerne af årets klubudstilling DJURS 2019 havde sørget for, at de mange besøgende fik noget til alle sanserne. Dette kunne juryformanden i sin beretning også bekræfte var gældende for de mange fine spændende tilmeldte eksponater, som bl.a. udløste fem ærespræmier tildelt:

  • Jan Kjeld: ”Danmarks tofarvede udgaver 1870 – 1905”
  • Hans Schønning: ”HASLE – AARHUS V – 821 AARHUS V”
  • Jørgen Brandt: ”Brd. Hviid forsendelser”
  • Erik Christensen: ”Hertugdømmernes oprør mod helstaten og monarkiet”
  • Søren Chr. Jensen: ”Kom i gang med DANMARKS TOFARVEDE”

DOWNLOAD RESULTATLISTE

Juryformanden, Morten Piper understreger i sin beretning, at den gennemsnitlige samlet pointangivelse for eksponaterne slog rekord ved DJURS 2019.

Palmares: Gastronomisk succes

“Delicacy” er navnet på gourmetklubben som havde ansvaret for den eksklusive 4-retters gourmet middag. Ikke mindre end to af gourmetklubbens syv medlemmer er også medlem af Hornslet FrimærkeKlub. Det handler om Bent Lerke Kristensen og Egon Pedersen.
“Delicacy” er et hold bestående af 20 modne herre, der i gennem de sidste 20 år har mødtes en gang om måneden på Marienhoffskolen i Ryomgård for at dyrke deres fælles interessen for madlavning. Til tilberedningen af lørdagens gourmet middag deltog ikke mindre end 7 af gourmetklubbens medlemmer.
Desserten var traditionen tro lavet af Mogens S. Olsens kone Jette.



Gourmetmenuen

  • VELKOMSTDRINK: Hertil blev der serveret ristet rugbrød med stenbiderrogn og hakkede rødløg.
  • FORRET: Ovnbagt laks med Gorgonzola og Parmaskinke serveret på salat bund.
  • HOVEDRET: Okse mørbrad med champignon hertil bagte rødløg med balsamico creme. Bagte halve kartofler med hakket bacon. Pastinak med hakkede nødder og persille. Bagte tomater. Rødvinssauce. Pære salat med druer, skimmelost og mandler.
  • DESSERT: Hjemmelavet is
  • AFSLUTTENDE MED: Kaffe med Baileys og Cognac Kransekage.
  • Til maden blev der serveres god hvidvin og rødvin.

Succesen for DJURS 2019 kan tildeles de mange frivillige medlemmer fra såvel Djurslands Filatelistiske Højskole og Hornslet FrimærkeKlub foruden det hårdt arbejdende udstillingsudvalg bestående af:

  • Hans UrbaK, udstillings formand
  • Jørn Walter Pedersen, kasserer
  • Ernst Sass Matthiassen, annonce og sponsorer ansvarlig
  • Otto Kjærgaard, grafisk designer
  • Peter B Jensen, service og teknik ansvarlig
  • Mark Stevens, service og teknik
  • Mogens S. Olsen, teknik ansvarlig
  • Erik Sørensen, SoMe- & PR-ansvarlig og teknik
  • Søren Chr. Jensen, konsulent bistand

LÆS MERE: DJURS 2020

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2018 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED