LIVE: Juryens beretning og resultater for de udstillede samlinger

’Hornslet 20-18’ bliver sendt direkte/live på facebook og WebTv. Nu kan alle se med når juryens beretning og resultater sker ved ‘Hornslet 20-18’ palmares for de udstillede samlinger.

Den nye medie-æra er iværksat af arrangørerne fra Hornslet FrimærkeKlub og Djurslands Filatelistiske Højskole. ‘First Movers’ i kategorien pr- og digital formidling af filateli. 

Udstillingsudvalget har været i dialog med juryen som så særdeles positivt på udvalgets anmodning om live streame aktuelle begivenhed på facebook såvel den filatelistiske nyhedsportal på djursfilateli.dk

 

’Hornslet 20-18’ bryder traditionerne

På Djursland søsatte Djurslands Filatelist Højskole og de fire lokale frimærkeklubber en fælles filatelistisk nyhedsportal foruden en facebookside. Her et år senere har nyhedsportalen haft mere end 27.000 besøgende fra hele landet.

»Det blev et wake-up call for alle fem filatelistiske foreninger og derfor bryder vi gerne normerne for traditioneltænkning når det handler om pr- og markedsføring. I dag har teknologien gjort det muligt med nye medieplatforme at synliggøre sig uden de ellers traditionelle fastetableret nyhedsmedier.«, fortælle Erik Sørensen, SoMe redaktør på Djurslands Filatelistiske Højskole.

Juryens beretning og diplomoverrækkelse sendes live når det sker og mens det sker foruden via hjemmesiden: djursfilateli.dk. Mikkel Kjerri er ekstern kommunikationsrådgiver og tilknyttet Djurslands Filatelistiske Højskole. Han bekræfter tendensen og anbefaler alle frivillige foreninger, at satse på markedsføring sker igennem digitale medierplatforme.

»Vi ser udviklingen på både radio og på tv. 40 pct. af danske husstande bruger i et eller andet omfang en tv-streamingtjeneste som DR NU, Viaplay eller Netflix.

Fire ud af fem mellem 30 og 59 år streamer enten tv, lyd eller begge dele. Det er ikke et nichefænomen, men et kæmpestort fænomen. Det er næste generation af filatelister. Derfor er denne målgruppe måske endnu vigtigere end man umiddelbart tænker nu og her«.

Om Redaktionen

Se også

Hvordan kunne de vide det?

Det viste brev fra Odense kan få en til at spekulere på, hvor meget postvæsenet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED