Igen en god dag på Djurslands Filatelistiske Højskole

Efter en lidt længere juleferie på grund af corona nedlukningen havde Djurslands Filatelistiske Højskole i går lørdag det første møde i 2022.
Jeg tro, at alle de 26 fremmødte deltagere var glade for endelige igen at kunne mødes med gode venner om vores dejlige hobby.
Dage i går bød da også på to særdeles veloplagte foredragsholdere, der ud fra deres eksponater begge holdt nogle meget spændende foredrag.
Om formiddagen var det Kaj Erik Ullerup der viste og fortalte om sit flotte eksponat omkring “Dansk Luftpost”, og efter frokost tog Torben Ringtved over og viste og fortalte om sit ikke tidligere viste eksponat “En “superb” samling”, et eksponat som han her samlet sammen til i omkring 50 år.
Så da dage sluttede kl. 16:30 tror jeg godt at jeg kan sige, at alle deltagerne tog hjem med følelsen af, at det var godt, at de igen brugte en dag på Djurslands Filatelistiske Højskole.

Næste Højskole dag er lørdag den 16. marts, hvor vi får besøg af Hans Schønning der vil fortæller om “Moderne posthistorie fra Aarhus V.” og Svend Bek-Pedersen der vil fortælle om “An Introduction to the Postal History of UK during the Reign of Queen Victoria”.

Husk også at vi ses til POST ´22 i Hornslet Hallen den 26. 27. marts 2022

Om Erik Sørensen

Se også

Hvordan kunne de vide det?

Det viste brev fra Odense kan få en til at spekulere på, hvor meget postvæsenet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED