Filatelisten er genopstået

Som bekendt har Danmarks Filatelistforbund overtaget hjemmesiden Filatelisten.dk fra Leif Ørndorff. Vi har nu lavet en ny hjemmeside, da det ikke var muligt fortsat at benytte den eksisterende side. Alle foto osv. fra den gamle side er lagt over på den nye side og det er muligt for alle at komme med indlæg til siden.
Foreløbig er Irene Henriksen webmaster på siden og alle indlæg sendes til hjemmeside@danfil.dk. Her er plads til at skrive alt der vedrører filateliens verden – dog forventer vi, at alle holder en god tone. Det er muligt at være anonym om ønsket – men står man ved sin mening, må det være naturligt at opgive sit navn.
Så hold dig ikke tilbage – skriv hvad der ligger dig på sinde og send en mail til hjemmeside@danfil.dk. Foto er fra Djurs 2017 taget af Leif Ørndorff.

af Irene Henriksen

 

NB:
Husk, du er altid velkommen til at skrive et debat oplæg eller et andet indlæg til djursfilateli.dk, hvis du har noget på hjertet, som du ønsker at delagtiggøre andre filatelister i. Du kan indsende dit indlæg https://djursfilateli.dk/send-materiale/ 

Om Erik Sørensen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED