Det nye års første højskole dag kom godt fra start

I går lørdag den 13. januar valgte 25 deltagere at tilbringe dagen på Djurslands Filatelistiske Højskole, og vi må sige at det var et rigtig godt valg.
De fremmødet deltagere fik, ud over Kaj Erik Ullerups medbragte kager som han i anledning af sin fødselsdag beværtede deltagerne med, også serveret to spændende foredrag.
Lørdag formiddag var det Karsten Jensen det holdt meget spændende og som sædvanlig meget velforberedt foredrag om ”En Postreform – Postloven af 1851 og hvad den medførte”.
Et foredrag der her i året 2024, hvor det danske postvæsen kan fejre 400-års jubilæum, er højaktuel, men også året hvor PostNord rent filatelistisk set er mere eller mindre under afvikling.
Men selv om PostNord lige du gør alt, hvad der står i deres magt for at ødelægge samlerglæder og dansk filateli, så stå det alligevel ikke i deres magt at ødelægge glæden ved at samle dansk Posthistorie, hvilket Karsten Jensens foredrag var et fremragende eksempel på.

Lørdag eftermiddag var det Mette Sørensen der ud fra sit eksponat ”Klimakrisen i fugleperspektiv” holdt et spændende foredrag om de konsekvenser, som vi menneskers gøren og laden stå til har på klimaet. Mettes valg af emne gav efterfølgende anledning til en god debat og nogle gode kommentarer.


Fra Højskolens side skal der lyde en stor tak til de to meget veloplagte foredragsholdere og også igen et stort tillykke med fødselsdagen til Kaj Erik Ullerup

af Erik Sørensen.

Om Erik Sørensen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED