Alternativ brug af frimærker

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget – siger man. Under Corona isolationen ser det ud til, at der virkelig er kommet myldrende med alternative ideer til, hvordan man kan få tiden til at gå, mens man er isoleret. Det gælder i hvert fald den australske samler Kristie Corr, der på sin hjemmeside viser en meget alternativ brug af frimærker.

Man tager en væg i sit hjem. Beklæder den med krydsfinerplader. Stryger den med tapetklister – i små arealer – og klistrer sine frimærker op, indtil man har dækket væggen med frimærker som et festligt alternativ til tapet. Når man ser resultatet, må man sige, det er ret imponerende, og det er nok nødvendigt at være Coronaisoleret et stykke tid, for at kunne udføre det.

Kristie Corr har i sinde at stryge hele væggen over med en en vandbaseret forsegling, når hun igen kan komme uden for døren og forretningerne har lukket op.

Du kan se hele hendes arbejde og hvordan det blev bygget op på Facebook på adressen https://www.facebook.com/groups/391970100943912/permalink/1812451385562436/

Af Otto Kjærgaard

Om Erik Sørensen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED