VIGTIG MEDDELELSE FRA DJURSLANDS FILATELISTISKE HØJSKOLE !!

På grund af en uforudset forhindring for en af vore foredragsholdere, er vi fra Højskolens side, desværre nødsaget til at flytte den planlagte ”Posthistorisk Skole II”, fra lørdag den 21. maj til søndag den 22. maj samme sted og tid.

Dagen der afholdes som et samarbejde mellem Djurslands Filatelistiske Højskole og Dansk Posthistorisk Selskab, skulle oprindelig havde været afholdt i januar 2022, men blev da udskudt på grund af corona.
Når man først begynder at flytte et arrangement, med så mange involverede personer, kan der desværre opstå problemer.

Men nu er det ganske vist, at ”Posthistorisk Skole II” der er en opfølgning på den tidligere afholdte ”Posthistorisk Skole I”, vil blive afholdt søndag den 22. maj 2022.

Igen i år har vi fornøjelsen af at få besøg af John Buur Christiansen, Niels Erik Thunbo Pedersen og Ole Maintz fra Dansk Posthistorisk Selskab, personer der alle er i besiddelse af en stor posthistorisk viden.

Dagen vil forløbe nogenlunde som følger:

Formiddag: 9:30 – 10:00 morgenkaffe og velkomst.
Formiddag kl. 10:00 – 12:00
To-tre foredrag afholdt af de tre foredragsholdere og hvor det allerede nu kan offentliggøres at deltagerne vil blive præsenteret for helt ny posthistorisk viden som aldrig tidligere har været offentliggjort.

Eftermiddag 13:30 – 15:30
Eftermiddagen er afsat til analyse og hjælp til analysering af forsendelser – der meget gerne må bygge på indsendte bidrag fra deltagerne.
Hvis du har forsendelser som du ønsker hjælp til at få analyseret, skal du inden den 10. maj, indsende en skanning i 300 dpi til Niels Erik Thunbo Pedersen på mail: nielsthunbo@gmail.com
(Bidrag, der har været fremsendt tidligere, vil automatisk blive medtaget og behøver derfor ikke at blive indsendt igen)

Herudover medbringer foredragsholderne også nogle forsendelser, enten i form af ’rigtige breve’ eller som billeder i en PowerPoint.

Så der vil blive lagt op til en rigtig spændende dag hvor alle deltagere vil få mulighed for at erhverve sig god og nyttig viden.

Hvordan kan man så deltage i denne spændende ”Posthistoriske skoledag”:

Alle der er registreret som deltagere på Djurslands Filatelistiske Højskole i sæsonen 2021 – 2022, er selvfølgelig selvskrevne til at deltage i dagen.
Men da dagen også er et tilbud til alle landets øvrige filatelister, må du meget gerne sende en mail til orientering.

Alle andre der ønsker at deltage i dagen den 22. maj, kan tilmelde sig på mail:
grenaaposthistorie@gmail.com eller på tlf. 24 89 02 52.

Hvis du allerede i januar tilmeldte dig, vil vi gerne om du vil have ulejlighed med at tilmelde dig igen.

Pris for deltagelse:

Prisen for at deltage i denne spændende dag er kun 250,00 kr. inkl. forplejning, hvilket vil sige morgenkaffe/ rundstykke, frokost med 3 snitter + øl eller vand og eftermiddagskaffe/kage.

Yderligere information om dagen kan også fås på tlf. 24 89 02 52

Vi håber på jeres forståelse for de opståede problemer, og jeres fortsatte opbakning til dagen.

På Højskolens vegne

Erik Sørensen

Om Erik Sørensen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED