Thorvald Halkjær er død

foto Leif Ørndorf

Thorvald Halkjær er død

Det er med stor sorg at vi i dag har fået meddelelse om at Thorvald Halkjær er død.

Thorvald var igennem mange år fast deltager på Djurslands Filatelistiske Højskole, og vi er mange der i den forbindelse på en eller anden måde har været i kontakt med Thorvald.

Thorvald besad en stor viden indenfor især dansk posthistorie, og delte gerne sin viden med med andre, der havde brug for hjælp til at løse et eller andet posthistorisk problem.

Thorvald var både filatelist og frimærkesamler i ordets bedste betydning, og alle der i tidens løb har overværet et af Thorvalds mange foredrag er ikke i tvivl om, at for Thorvald var det samlerglæden der var i højsædet og det at udstille lå ham meget fjernt.

Selv om Thorvald ikke selv var udstiller var har altid en flittig gæst på diverses udstillinger rundt om i landet, ligesom han også var flittig gæst på de forskellige byttedage, og altid på jagte efter nogle af de spændende ting, som andre ikke havde øje for.

På Djurslands Filatelistiske Højskole står Thorvalds stol, lige indenfor døren og så til venstre, nu tom, og vi vil med taknemlighed tænke på det aftryk som han har efterladt sig på Djurslands Filatelistiske Højskolen.

Dansk filateli har mistet en stor filatelist en god ven og en personlighed.

Fra Højskolens side går vore tanker i denne stund til Thorvalds familien.

Ære være Thorvalds minde

af Erik Sørensen

Om Erik Sørensen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED