SÅ ER DEN HER: Den nye online specielauktion

PRESSEMEDDELELSE
Torben Mehl Auktioner udskilles fra Auktionshuset i Hørsholm
Siden 2015 har Torben Mehl og Auktionshuset i fællesskab afholdt online specialauktioner med frimærker, mønter og effekter fra 2. Verdenskrig. Auktionerne har i alle disse år været afholdt i samarbejde på Auktionshusets hjemmeside. I forbindelse med at Auktionshuset i august 2023 købte aktiviteterne fra det konkursramte Lauritz.com, er det besluttet, at flytte disse specialauktioner fra Auktionshuset i Hørsholm over på en helt ny platform.

Det betyder, af de fremtidige online specialauktioner med frimærker, mønter og 2. Verdenskrig bliver afholdt af Torben Mehl Auktioner på adressen TM-Auktioner.dk.

Det forventes, at der vil blive afholdt mindst 24 online auktioner om året med frimærker, postkort, mønter og 2. Verdenskrig.

Den nye platform er udviklet af Henrik Stenbæk fra OneShop, som i forvejen leverer auktionssystemer til flere danske og udenlandske auktionshuse og butikker. Auktionssystemet er således kendt af mange samlere i forvejen.

Samarbejdet med Torben Mehl Auktioner og Auktionshuset i Hørsholm fortsætter uændret, og Torben Mehl og hans medarbejdere sidder fortsat i samme bygning på adressen Ved Klædebo 17 i Hørsholm. Man skal være opmærksom på, at dette samarbejde KUN foregår i Hørsholm. Torben Mehl Auktioner har således IKKE noget samarbejde med de ”gamle” Lauritz.com-afdelinger rundt omkring i landet.

Kontakt eventuelt Torben Mehl for yderligere information på telefon 20 42 69 40 eller på mailadressen Mehl@TM-Auktioner.dk.

Postkortauktion nr. 1
Søndag den 22. Oktober 2023 kl. 15:00Vi starter med at afholde en postkortauktion,
og du kan se alle lot på vores hjemmeside TM-Auktioner.dk.
For at kunne byde på auktionen, skal man oprette sig som ny kunde.
Der er således INGEN kunder, der automatisk er
blevet overført til den nye hjemmeside.


Med venlig hilsenJan Bendix & Torben Mehl
Torben Mehl Auktioner
-199D -18T -31M -43S

Om Erik Sørensen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED